To Google IO ξεπούλησε μέσα σε 45 λεπτά!

0

googleio20131Οι αιτήσεις για την αγορά εισιτηρίου του επερχόμενου Google IO 2013 άνοιξαν σήμερα και… έκλεισαν μέσα σε 45 λεπτά!

Και μπορεί να μη σας φαίνεται τίποτα το απίστευτο, ίσως όμως σας αλλάξω γνώμη αν δούμε τις λεπτομέρειες. Δηλαδή οτι σε τρία τέταρτα ξεπούληθηκαν 5.000 εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 900 δολάρια το ένα!

Αυτό ήταν.. Όσοι πρόλαβαν την Google είδαν

Αυτό ήταν.. Όσοι πρόλαβαν την Google είδαν

Έτσι για μια μικρή σύγκριση ας δούμε και τον καιρό που χρειάστηκαν τα περασμένα Google IO για να πουλήσουν ολα τα εισιτήρια

2009: 90 μέρες
2010: 10 μέρες
2011: 59 λεπτά
2012: λιγότερα απο 30 λεπτά.

Οπως βλέπετε, μπορεί να μην έγινε ο περσινός χαμός,ωστόσο το Google IO ξεπούλησε πολύ πολύ γρήγορα, δείχνοντας τό πόσο σημαντική έχει γίνει αυτή η “συναντήση” για τους Android Developers όλου του κόσμου.

Αν δε προλάβατε να κλείσετε το εισιτήριο σας για το τριήμερο Event, ή είπατε να δώσετε τα 900 δολάρια κάπου αλλού, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Group του στο Google Plus ενώ σίγουρα θα σκάσουν μύτη και αρκετά κανάλια στο Youtube αφιερωμένα στο μεγάλο γεγονός.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo