Το Google Play Services 4.1 φέρνει το Turned Based Multiplayer στο Android

0

Δέκα μέρες μετά την υποδοχή του 2014, η Google αρχίζει τις αναβαθμίσεις, και μετά τη χθεσινη αναβάθμιση του Gmail, σειρά παίρνει σήμερα το Google Play Services, με την αναβάθμιση της εφαρμογής στην έκδοση 4.1, να φέρνει αρκετές προσθήκες, κυρίως για τους Developers.

Βέβαια περισσότερες επιλογές για τους Developers σημαίνει περισσότερες επιλογές και για τους τελικούς χρήστες, για αυτό μην παραπονιέστε.

Η σημαντικότερη προσθήκη, είναι η υποστήριξη μέσω των server της Google, των Turned Based multiplayer παιχνιδιών. Πλέον 2-8 παίκτες θα μπορούν να συνδέονται ασύγχρονα μέσα απο την υπηρεσία, και κάθε φορά που έρχεται η σειρά κάποιου να παίξει, τα δεδομένα θα γίνονται upload στο Google Play Services και θα μοιράζονται αυτόματα σε όλους τους άλλους παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Αρκετά καλή προσθήκη, νομίζω οτι θα δούμε ορισμένες πολύ διασκεδαστικές υλοποιήσεις πολύ σύντομα.

Εκτός αυτού η νέα έκδοση περιλαμβάνει και μια Developer’s Preview έκδοση του νέου API για το Google Drive στο Android , με το οποίο θα μπορείτε να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας ακόμα και offline,με τις αλλαγές να πραγματοποιούνται την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο Internet.

Βελτιωμένη συνεργασία θα έχει και με το Google+ η συσκευή σας, αφού μετα τη νέα αναβάθμιση θα γίνει πιο εύκολο να μοιράζεστε αυτά που θέλετε,με τους σωστούς ανθρώπους, με την εφαρμογή να σας προτείνει επαφές απο τον λογαριασμό του Gmail σας, τους φίλους σας στο Google+ και τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας.

H αναβάθμιση over-the-air έχει ήδη ξεκινήσει και θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα σταδιακά, οπότε κάντε λίγο υπομονή.

Τέλος με την 4.1 το Google Play Services προσφέρει πλέον περισσότερες επιλογές για διαφημίσεις στους Developers, ενω υποστηρίζονται πλέον πλήρως οι υπηρεσία DoubleClick for Publishers, DoubleClick Ad Exchange, και Search Ads for Mobile Apps.

Πηγή: Android Developers

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo