Το Moto G 2014 είναι επίσημα η πρώτη συσκευή που αναβαθμίζεται σε Android 5.0

0

To Moto G 2014 της Motorola, εκτός απο οτι είναι με διαφορά η πιο Value For Money επιλογή για αγορά κινητού απο την Ελληνική αγορά, είναι και επίσημα η πρώτη Third Party συσκευή που θα αναβαθμιστεί σε Android 5.0 Lollipop.

H αναβάθμιση του Moto G δεύτερης γενιάς έχει ήδη ξεκινήσει για τις ξεκλείδωτες συσκευές της Αμερικής ,και πολύ σύντομα θα εξαπλωθεί στις υπόλοιπες αγορές.

Με μια ακόμα εντυπωσιακή κίνηση η Motorola δείχνει οτι ακούει τους αγοραστές των συσκευών της, και αναβαθμίζει μια απο τιις πιο επιτυχημένες συσκευές της σε Android 5.0 πριν καλα καλά αναβαθμιστούν τα Nexus, ενώ στο νήμα προλαβαίνει και την LG, η οποία ανακοίνωσε οτι μεσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσει να αναβαθμίζει τα LG G3.

Για την ώρα τα Moto G πρώτης γενιάς δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα αναβάθμιστουν, αλλα η στιγμή δε θα αργήσει, αφού το Hardware τον δύο συσκευών είναι σε μεγάλο ποσοστό τα ίδια.

Αν σας ενδιαφέρει μια πλήρη λίστα αλλαγών στην νέα έκδοση του Android για το Moto G σας, ρίξτε μια ματιά εδώ.

Τα σέβη μου αγαπητή Motorola. Είχες έναν φίλο, πλέον έχεις έναν οπαδό 😀

Via Ars Technica

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo