Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Google Calendar στην έκδοση 5.0

1

Μετά το Gmail ήρθε η σειρά του Google Calendar να περάσει στην εποχή του Android 5.0 και του Material σχεδιασμού, και αν το νέο Gmail app σας φάνηκε εντυπωσιακό, περιμένετε να δείτε το νέο Calendar!

Ζωντανά χρώματα, Fluid animations, και άμεση συνεργασία με τα Gmail και Google Maps, για να συγχρονίζονται άμεσα όλες οι συναντήσεις σας ή οι προσκλήσεις που λαμβάνετε μέσω gmail.

Η αρχική οθόνη της εφαρμογής σας δίνει με μια ματιά το πρόγραμμα σας για τις επόμενες 5 μέρες, εκτός αν τη χρησιμοποιείται σε tablet, αφού σε αυτή την περίπτωση βλέπετε ένα εντυπωσιακότατο μηνιαίο πρόγραμμα.

Πακέτο με την εφαρμογή πάει και το ενα και μοναδικό Widget που είναι εφοδιασμένο το Calendar και είναι στην ουσία μια απλουστευμένη μορφή της αρχικής οθόνης της εφαρμογής

Η αναβάθμιση της εφαρμογής ξεκίνησε σήμερα, με μόνο τις συσκευές που έχουν Android 4.0.3 και πάνω να είναι συμβατές.

Ως συνήθως αν δεν μπορείτε να περιμένετε την Over The Air αναβάθμιση, μπορείτε απλά να περάσετε μια βόλτα απο το Gapps Early και να κατεβάσετε το apk, το οποίο είναι 19mb παρακαλώ, σε αντίθεση με τα 3mb της προηγούμενης έκδοσης!

Κατεβάστε το Google Calendar 5.0

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo