Μέχρι τώρα είχαμε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, και εκτοξευτήρες νερού, για να προσέχουμε τη στοματική σας υγιεινή, αλλα σήμερα θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα, αφού το YMYM YC1 είναι μια συσκευή ακόμα πιο εξειδικευμένη.

Με τη βοήθεια των μικρο-δονήσεων από το μοτέρ του, και τις δύο κεφαλές, μια λεπτή ακριβείας, και μια πιο πλατιά, η συσκευή της Xiaomi σας βοηθά να αφαιρέσετε την πλάκα από τα δόντια σας, ενώ το ισχυρότερο Mode, της επιτρέπει να αφαιρέσει ακόμα και την πέτρα που έχει δημιουργηθεί από μακροχρόνια παρουσία πέτρας.

Έχει ενσωματωμένη μπαταρία 400mAh που με 2 ώρες φόρτισης μέσω USB χαρίζει 30 ημέρες χρήσης (με 4 λεπτά χρήση τη μέρα κατά μέσο όρο) , ενώ έχει 4 διαφορετικές ρυθμίσεις έντασης. Το Gentle για να καθαρίζετε στίγματα από καφέ και καπνό, το Standard που απομακρύνει την πλάκα, το Powerful που μπορεί να καταπολεμήσει την πέτρα, και το Shift Mode που δεν έχω ιδέα τι κάνει.

Φυσικά , το YMYM YC1 είναι IPX6 Rated, και είναι εξοπλισμένο με ένα Led για σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο, ανάμεσα στα δόντια σας, ενώ στη συσκευασία έχει και ένα καθρεφτάκι γωνία για να το παίζετε οδοντίατρος στο μπάνιο.

Δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο θα πρέπει να βάζετε κάτι τέτοιο στα ούλα/δόντια σας, χωρίς να έχετε ιδέα τι κάνετε, αλλα Oh well, μεγάλα παιδιά είστε, δε θα σας πω εγώ τι να κάνετε, το θέμα είναι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, να προσέχετε όσο μπορείτε τα δόντια σας.

Στην προσφορά του θα βρείτε το Xiaomi YMYM YC1 στα 19€ συν 3€ για το Priority, που είναι μόλις 1.5€ πιο ακριβό από το Unregistered και πιο φτηνό από το Registered Air mail, οπότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα επιλέξετε αυτό.

Σύνολο 22€ δηλαδή, τελική τιμή.

Αποκτήστε το καθαριστή Χiaomi YMYM YC1 στα 22€

Σε Flash Sale
4 6 votes
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments