Ένα εντυπωσιακό τηλεκατευθυνόμενο έβγαλε σε flash deal το gearbest πριν από λίγο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να το αποκτήσουμε στα 33€. Πρόκειται για το Skytech H100.

Η σχεδίασή του είναι όμορφη και θα το λατρέψουν τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα παιδιά! Ο κινητήρας του είναι δυνατός και μπορεί να φτάσει τα 30χλμ/ώρα! Ο μόνος περιορισμός είναι η εμβέλεια του σήματος, που φτάνει τα 150 μέτρα.

Το χειριστήριο παίρνει 4 απλές AA μπαταρίες, που δεν συμπεριλαμβάνονται, ενώ το πλοίο έχει ενσωματωμένη μπαταρία στα 600mAh η οποία φορτίζει μέσα σε ¾ της ώρας και μπορεί να κρατήσει το Skytech H100 σε κίνηση για 7-8 λεπτά, αν το έχετε συνεχώς στα 30χλμ/ώρα.

Το εσωτερικό είναι αδιάβροχο, έχει ένα υποτυπώδες σύστημα διόρθωσης πορείας, προσφέρει χειρισμό για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες, ενώ ειδοποιεί το χρήστη όταν το σήμα είναι ασθενές ή όταν πέφτουν οι μπαταρίες.

Το χειριστήριο έχει και μια μικρή LCD οθόνη που προβάλει σε πραγματικό χρόνο τα επίπεδα της μπαταρίας και του σήματος.

Κάτι ακόμα που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ότι το ασύρματο σύστημα των 2,4GHz που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο πλοίο, προστατεύεται από παρεμβολές κι έτσι μπορούν να παίζουν έως και 12 φίλοι σας στο ίδιο σημείο με το δικό τους τηλεκατευθυνόμενο.

Το Skytech H100 είναι μια οικονομική πρόταση για ατέλειωτες (καλά, πλάκα κάνω) ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα ή όπου αλλού θα τολμήσετε να το βάλετε! Και στα 33€ γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό.

Εν τω μεταξύ το αξιόπιστο gearbest την πήγε στα 34€. Ας είναι...

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για