Αν έπρεπε να διαλέξετε ΕΝΑ και μοναδικο Gadget για το σπίτι σας, αγαπητοί αναγνώστες, αυτό δε θα μπορούσε παρα να είναι το τρομερό χεστροκάθισμα της Xiaomi, που μετατρέπει τη λεκάνη σας σε θρόνο, αν όμως έχετε περιθώριο για ακόμα ένα gadget στο “μέρος που ακόμα και ο βασιλιάς πάει μόνος του” τότε νομίζω οτι το βρήκα.

Το μαγικό αυτό κουτάκι έχει πολλές λειτουργίες, που σίγουρα θα βρείτε χρήσιμες. Αρχικά αντικαθιστά τη βάση του ρολό για το χαρτί υγείας, επιτρέποντας σας να χρησιμοποιήσετε τα κλασσικά χαρτιά σε ρολό, ή χαρτί διπλωμένο, σαν αυτό που βλέπετε στις τουαλέτες των καταστημάτων, ενώ χωράει και χαρτί κουζίνας, αν θέλετε να το βάλετε στην κουζίνα ή έχετε περίεργα γούστα στο μπάνιο.

Εκτός αυτού, έχει και ένα πολύ χρήσιμο συρταράκι, που μπορεί να έχει μέσα είτε σερβιέτες για τις κυρίες, είτε τα ρολά με τα σακουλάκια για το καλάθι, είτε πασατέμπο αν έχετε Nintendo Switch και μπαίνετε με αυτό στο μπάνιο, ή ότι άλλο θεωρείτε χρήσιμο τέλος πάντων.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!

Στην κορυφή του, θα βρείτε μια πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να αφήνετε πραγματάκια, όπως κλειδιά, κεράκια αρωματικά, πιστόλια(δεν κρίνω) και ότι άλλο αγαπάτε εκτός απο το κινητό.

Γιατι; Γιατι αυτό έχει το δικό του σταντ, το οποίο όχι μόνο ασφαλίζει από κινητό μέχρι 10άρι Tablet, άλλα έχει και θάλαμο αντήχησης για να ενισχύει τον ήχο απο το ηχείο του κινητού σας. Βάζεις Γιάννη Μποτζόβη,(δεν κρίνω ξανά) ή τον Αμερικάνο Wannabe του, τον Τζον μπον Τζόβι να τραγουδάει Blaze Of Glory, και η όλη εμπειρία, μαζί με το χεστροκάθισμα γίνεται κάτι εξωπραγματικό.

Σε ολα ατα παραπάνω, βάλτε την πανεύκολη εγκατάσταση του που γίνεται με ειδικό αυτοκόλλητο, χωρίς τρύπες και άλλες τσαπατσοδουλειές, και έχουμε έναν νικητή. Με πόσα;

ΜΟΝΟ ΜΕ 15€!

Αποκτήστε το No-punch Toilet Paper Towel Box Set στα 15.38€

Στο Super Deal του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για