Η κλείνει μια μια τις εκκρεμότητες της, για την ώρα που θα παρουσιάσει το νέο Google-Free λογισμικό της, με τα Google Maps να είναι η επόμενη εφαρμογή που φαίνεται οτι βρέθηκε αντικαταστάτης.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της γνωστής ολλανδικής εταιρίας ανάπτυξης τεχνολογιών εντοπισμού και πλοήγησης, η Huawei και η TomTom έχουν συνάψει συμφωνία, που επιτρέπει στην πρώτη να εκμεταλλευτεί τις υπηρεσίες, και τα δεδομένα της δεύτερης, κάτι που κατα πάσα πιθανότητα γίνεται για να αντικαταστήσει τις υπηρεσίες χαρτών και εντοπισμού της Google στο νέο Mobile λογισμικό που αναπτύσσει.

TomTom.Car-Dennehy-W
Τα αυτόνομα οχήματα, είναι ΜΙΑ μόνο κατηγορία που δραστηριοποιείται η TomTom

Η συμφωνία αυτή δεν είναι πρόσφατη, αφου έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλα έγινε γνωστή μόλις σήμερα, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει.

Τα Huawei Mobile Services, συνεχίζουν να αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς, κάτι που δείχνει οτι παρά τις αρχικές μετριοπαθείς δηλώσεις των ανθρώπων της Huawei, το σχέδιο προχωράει δυναμικά, και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να δούμε Huawei κινητό με το ολόδικο του OS.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για