Φεύγοντας απο την κατηγορία των Toy Drones, και περνώντας στα “σοβαρά” Drones, το κόστος ανεβαίνει εκθετικά. Στην μικρή κατηγορία, μπορείτε να κάνετε την πλάκα σας, με drones οπως το Flymax 12 ή το SG107 και το Eachine E58 που φτάνουν ίσα ίσα στο 40άρι στη χειρότερη, αλλα για πραγματική δουλειά, θέλετε πραγματικά εργαλεία.

Το JJRC X9 Heron είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλετε να περάσετε σε ένα ενδιάμεσο μηχάνημα, ξεφεύγοντας απο τα “παιχνίδια” και ταυτόχρονα αποφεύγοντας τα πραγματικά “εργαλεία” που κοστίζουν μια μικρή περιουσία.

To Heron της JJRC, είναι ένα μη Foldable Drone, με Full HD κάμερα η οποία στηρίζεται πάνω σε ένα Gimbal 2 αξόνων, για να καταγράφετε τις διαδρομές σας, και μια ακόμη μικρότερης ανάλυσης κάμερας στο πάτωμα του, η οποία λαμβάνει τα δεδομένα του εδάφους και ενεργοποιεί το Optical Flow Potitioning που επιτρέπει στο X9 Heron να είναι πάντα σε ασφαλή απόσταση απο το έδαφος.

Είναι εξοπλισμένο με 4 brushless motors 1900KV , που του χαρίζουν τελική ταχύτητα 20km/h σε πλήρη νηνεμία ενώ η μπαταρία 2500mAh του χαρίζει 15 λεπτά πτήσης, αλλα χρειάζεται 4 ώρες (!) φόρτιση. Κάτι πρέπει να γίνει με τις μπαταρίες των Drones, τουλάχιστον στη φόρτιση.

Στη συσκευασία θα βρείτε και ένα χειριστήριο που συνδέεται μέσω 5G WiFi , και χαρίζει εμβέλεια ενός χιλιομέτρου στο Heron, σε ανοιχτό χώρο χωρίς παρεμβολές, ενώ έχει και υποδοχή για να τοποθετήσετε το κινητό σας, και να λαμβάνετε Live feed απο την κάμερα του Drone στα 720p.

Σε ότι αφορά τις ευκολίες πτήσεις τώρα, θα βρείτε ολα σχεδόν τα κομφόρ, με κουμπιά για αυτόματη απογείωση και προσγείωση, αλλα και ένα κουμπί που ενεργοποιεί αυτόματα το Follow Mode.

Βάλτε στο πουγκί και το Altitude Mode, που κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, το tap to fly, που απλά πατάτε ένα σημείο στο χάρτη αφου συνδέσετε το κινητό σας(εντός εμβέλειας, μην πατήσετε στην Ζιμπάμπουε) και το POI Flight , για να ορίζετε διαδρομή με σημεία ενδιαφέροντος, με τα δύο τελευταία να εκμεταλλεύονται το ενσωματωμένο GPS του X9 Heron

To drone της JJRC, έρχεται με μία μπαταρία και θήκη μεταφοράς, στην πολύ καλή προσφορά του Gearbest, που μας το προσφέρει, με 163€ ΤΕΛΙΚΗ τιμή, αφού το Priority line είναι διαθέσιμο εντελώς δωρεάν!

Αποκτήστε το JJRC X9 Heron με 163€

Στο Flash Sale του Gearbest

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για