Το άπαιχτο LED φως από την Κίνα είναι ένα ακόμα gadgetάκι που έφτασε πριν από λίγες ώρες στα χέρια μας.

Ταλαιπωρημένη η συσκευασία του, αλλά το φωτιστικό δεν είχε κανένα θέμα και ήταν απολύτως λειτουργικό.

Δεν είναι μεγάλο, το ύψος του φτάνει τα 36 εκατοστά σε ευθεία, αλλά το μεγάλο του ατού είναι η καταπληκτική του ευλυγισία!

Το συγκεκριμένο φωτιστικό μπορείτε, στην κυριολεξία, να το κάνετε και να το στρίψετε, γυρίσετε κτλ όπως θέλετε!

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ακριβώς τον τρόπο που θα σας βολέψει στο διάβασμα, στο παιχνίδι, ή στη δουλειά με τον υπολογιστή.

Το design του είναι απλό, αλλά άσχημο δεν το λες και θα ταιριάξει εύκολα στο γραφείο ή στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.

Σ’ αυτό το βοηθάει και το μικρό του μέγεθος, ενώ οι τρεις διαβαθμίσεις στο φωτισμό του είναι ένα ακόμα από τα πλεονεκτήματά του.

Στην πρώτη ένταση το λευκό του φως είναι απαλό, στη δεύτερη λίγο πιο δυνατό ενώ τα δίνει όλα στην τελευταία, τρίτη, βαθμίδα.

Κάτι που δεν πρέπει να παραβλεφθεί είναι και η φορητότητά του. Το συγκεκριμένο φωτιστικό το διπλώνετε και το παίρνετε μαζί σας, ενώ δουλεύει και χωρίς πρίζα!

Το ζεστό φως που βγάζει καλύπτει άνετα το γραφείο, ή ένα δωμάτιο 12-15 τετραγωνικών μέτρων.

Φορτίζει από μια απλή θύρα usb και ενεργοποιείται από ένα κουμπί αφής, το οποίο επειδή ακριβώς είναι αφής, θα το πατήσετε αρκετές φορές κατά λάθος.

Το συγκεκριμένο φωτιστικό μας έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις. Μικρό, φορητό, με δυνατό φως, δουλεύει χωρίς πρίζα και προσαρμόζεται παντού χάρη στην εκπληκτική του ευλυγισία!

Το καλύτερο απ’ όλα το αφήσαμε για το τέλος: μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 7€ από το Banggood και χωρίς φόβο τελωνείου!

Αποκτήστε τον Τιρα-Μόλα των φωτιστικών

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για