Παρασκευή, Δεκέμβριος 6, 2019
Αρχική Χωρίς κατηγορία #Προσφορalert ΦΩΤΙΑ! Xiaomi Mi 9T 6/64GB Global Version σε μαύρο χρώμα με...

#Προσφορalert ΦΩΤΙΑ! Xiaomi Mi 9T 6/64GB Global Version σε μαύρο χρώμα με 275€!!!11εναενα

-

- Advertisement -

Ναι ξέρω σας έχω πρίξει με το Mi 9t τελευταία, αλλα δε φταίω εγώ, αφου το Gearbest κάνει αγώνα με τον εαυτό του, και κάθε λίγο και λιγάκι ρίχνει την τιμή κάνω απο 290€.

Σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του, αφου στην προσφορά που μόλις έφτασε στο Inbox του Angroid.gr απο τον μυστικό πράκτορα που έχουμε μέσα στα γραφείο του Gearbest (του έχουμε βάλει μια μάσκα του τσάκι τσάν και περνάει απαρατήρητος) μπορείτε να αποκτήσετε το μαύρο Xiaomi Mi 9t στην βασική έκδοση της συσκευής με μόλις 275€!

ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ GSMARENA, ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ

Αν θέλετε λοιπόν μια FULL DISPLAY OLED συσκευή, χωρίς notch και κολοκύθια, τεράστια μπαταρία, τριπλή κάμερα στην πλάτη, τεράστια μπαταρία, in display Fingerprint Scanner, θύρα ακουστικών, τεράστια μπαταρία, πλήρη συνδεσιμότητα με μόνη απώλεια το NFC, ένα SoC 200.000+ πόντων στο Antutu, ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, δεν έχετε παρα να ακολουθήσετε το link που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

- Advertisement -

Κατόπιν, βάζετε το Mi9T στο καλάθι σας, και πριν το Checkout χρησιμοποιείται το κουπόνι GBMI9T500 που ρίχνει την τιμή στα 275€. ΤΕΛΙΚΗ.

Πριν απο την ολοκλήρωση, ξετσεκάρετε το Shipping Guarantee αν πληρώνετε με Paypal, και η αποστολή θα γίνει εντελώς δωρεάν μέσω της Tax free μεθόδου του Priority Direct Mail(PDM).

Η αποστολή βέβαια θα γίνει σε 10 μερούλες, αλλά σας υπογράφω οτι αποκλείεται να βρείτε τέτοια τιμή στο επόμενο δεκαήμερο, οπότε ορμάτε.

Αποκτήστε το μαύρο Xiaomi Mi 9T 6/64GB απο το Gearbest

Στα 275€ με κουπόνι GBMI9T500

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!

Μεγάλες προσφορές του Gearbest, για Xiaomi Mi 9T, Mi 9T Pro,...

Τα μεγαλύτερα οπλα της Xiaomi στην αγορά, ΟΛΑ σε προσφορά, και μάλιστα σε ΠΑΡΑ πολύ καλές τιμές. Νοτ μπαντ γιου σιλι γκιαρμπεστ. Νοτ μπαντ ατ ολ.