Q18: To Smartwatch με κυρτή οθόνη, NFC και υποδοχή για κάρτα SIM με 23€!

0

Αν και σας το έχω ξαναπεί, θα το πώ ακόμα μια φορά για να το εμπεδώσετε. Τα Smartwatches είναι σε τόσο νηπιακό στάδιο για την ώρα, που δύσκολα αξίζει να δώσετε πάνω απο 50€ για να αποκτήσετε ένα, μιας και πιθανότατα, μετά απο μερικές μέρες που θα ασχοληθείτε μαζί του θα βρεθεί μια και καλή στο συρτάρι σας.

Απο λειτουργικής άποψης, τα Android Wear ρολόγια βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, όσο ομως η καθημερινή φόρτιση είναι επιτακτική ανάγκη, δύσκολα θα δικαιολογήσουν τα 200+ ευρώ που απαιτούν ωστε να συνοδεύουν το κινητό σας.

201509291639417729

Όσο αφορά τώρα τα κινέζικα Smartwatches, έχουμε δύο βασικές κατηγορίες: αυτά που έχουν κεραία και υποδοχή για κάρτα SIM και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως Standalone συσκευές, και αυτά που δεν έχουν, και μπορούν μόνο να αποτελέσουν μια προέκταση του κινητού σας.

Το Q18 ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Το Q18 Smartwatch είναι ένα ακόμα τυχαία βαφτισμένο έξυπνο ρολόι που μας έρχεται απο την αγορά της κίνας, με το στοιχείο που κάνει να ξεχωρίζει να μην είναι άλλο απο την κυρτή οθόνη 1.54″ ανάλυσης 240×240 pixels

201509291639301046

Οπως είπαμε και παραπάνω, το Q18 μπορεί να αποτελέσει έναν σιωπηλό και υπάκουο συνοδό της συσκευής σας, μπορεί ομως και να την αντικαταστήσει πλήρως, όσο αφορά το κομμάτι του τηλεφώνου, μιας και η υποδοχή για MicroSΙΜ της  συσκευής προσφέρει σύνδεση σε 2G δίκτυα και σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις, αλλα και να δέχτείτε μηνύματα.

Πέρα απο το υποδοχή για SIM, πάνω στο SoC της συσκευής (MTK6260) υπάρχει και υποδοχή για κάρτα μνήμης, με υποστήριξη καρτών μέχρι και 32GB, στην οποία μπορείτε να αποθηκευσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια τα οποία θα ακούτε στο τρέξιμο ή στο γυμναστήριο μέσω Bluetooth χωρίς να χρειάζεται να έχετε το κινητό στην τσέπη.

201509291639308241

Στο πάνω μέρος της πρόσοψης του Q18 θα βρείτε και μια κάμερα VGA ανάλυσης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον μοναδικό λόγο που θα χρησιμοποιούσατε μια κάμερα στο ρολόι σας. Να κατασκοπεύσετε του Ρώσους.

Η πιο συνηθισμένη χρήση των έξυπνων ρολογιών, και αυτή που θα επικαλεστείτε σε όσους δεν σας ξέρουν, οταν θα σας δούν με ένα τέτοιο στο χέρι, είναι οι Fitness εφαρμογές τους.

To Q18 μπορεί να στερείτε μετρητή καρδιακών παλμών, ο οποίος θεωρείτε σημαντικό εργαλείο σε αυτή την κατηγορία(οταν λειτουργεί οπως πρέπει), έχει ομως μετρητή βημάτων, λειτουργία υπενθύμισης για να σηκώσετε τον ποπό σας όταν κάθετε πολύ ώρα, αλλα και λειτουργία καταγραφής του ύπνου σας, το οποίο δε μπορώ να καταλάβω γιατι υπάρχει σε όλα τα ρολόγια.

201509291639333385

Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 500mAh με την αυτονομία της να είναι ένα ερωτηματικό που μόνο απο κοντά θα καταφέρουμε να απαντήσουμε, ενώ δυστυχώς η συσκευή υποστηρίζει μόνο Bluetooth 3.0, κάτι που σημαίνει οτι δε μπορεί να εκμεταλλευτεί της χαμηλής κατανάλωσης συνδέσεις που υποστηρίζουν οι περισσότερες νέες συσκευές με Bluetooth 4.0.

Η συσκευή είναι επίσης εφοδιασμένη με NFC, ενώ υποστηρίζει εγγραφή ήχου, ενώ έχει και δέκτη ραδιοφώνου.

Φυσικά ως Smartwatch που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να συγχρονιστεί με το Android σας μέσω εφαρμογής, και να μεταφέρει στην οθόνη του, όλες τις ειδοποιήσεις της συσκευής σας.

Θεωρώ πολύ σημαντικό στοιχείο οτι δεν αναφέρετε πουθενά οτι η συσκευή είναι αδιάβροχη, κάτι που σημαίνει οτι πιθανότατα δεν είναι. Ένα τέτοιο δεδομένο μπορεί να σας αλλάξει γνώμη, ή μπορεί να σας αφήσει παγερά αδιάφορους, αν αναλογιστείτε και το κόστος της.

Το Q18 είναι διαθέσιμο με λευκό, μαύρο ή γκρί λουράκι, και οπως αναφέρω και στον βαρύγδουπο τίτλο, το εν λόγω Smartwatch μπορεί να γίνει δικό σας έναντι μόλις 23.41€ με την προσφορά να ισχύει μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου.

201509291639308625

Ακόμα και απο περιέργεια να θέλετε να το αποκτήσετε, το ρίσκο είναι μικρό!

Αγοράστε το Q18 Smartwatch απο το Everbuying.net (23.50€)
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo