Τίτλοι τελους για την Paranoid Android;

0

Σήμερα έγινε και επίσημα γνωστό κάτι που προσωπικά με θλίβει ιδιαίτερα.

Μετά από την απόσπαση αρκετών εκ των Developers της ομάδας, λόγω Oneplus, η οποία τους προσέλαβε για να δημιουργήσουν την Oxygen OS , οι εναπομείναντες Developer της PA φαίνεται ότι δυσκολεύονται αρκετά να υποστηρίξουν τις υπάρχουσες εκδόσεις της Paranoid Android, ποσο μάλλον να δημιουργήσουν builds βασισμένα στο Android 6.0

Σύμφωνα με δήλωση του Matt Flaming, ενός εκ των βασικών δημιουργών της PA, τα μέλη της, ούτως η άλλος, μικρής ομάδα Developers της ROM, έχουν σημαντικά ζητήματα στην πραγματική τους ζωή, που θα τους κρατήσουν για άγνωστο διάστημα μακριά από την ανάπτυξη της.

Δεν μπορώ να πώ επίσημα ότι τελειώσαμε, αφού θα ήθελα πολύ να δω τι μας επιφυλάσσει το 2016. Θα προτιμούσα να φτάσουμε μέχρι το τέλος του 2015,χωρις να ανησυχούμε για το τι θα γίνει, και ελπίζω ότι στις αρχές του νέου έτους η ομάδα θα ξαναμαζευτεί. Ισως μετά από λίγη ξεκούραση, ολοι θα αντιληφθούν πόσο τους λείπει ολο αυτό. Εγώ τουλάχιστον ελπίζω ότι θα επανέλθουμε.

Επαναλαμβάνω, ότι θα στεναχωρηθώ πολύ να σταματήσει η ανάπτυξη της PA η οποία ήταν η ROM που ειχα προτιμήσει τόσο στο Galaxy Nexus όσο και στο Nexus 4, ενώ εξ’αρχής πέρα από τις εξαιρετικές ιδέες της ομάδας, η Paranoid Android ήταν συνώνυμη και της μοναδικης υλοποίησης αυτών των ιδεών.

Fingers Crossed.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo