#ΠροσφορAlert: Το νέο gimbal/τρίποδο/σελφοκόνταρο της Blitzwolf

0
geekbuying aniverssary sale banner

Σε λίγες ημέρες από τώρα (ναι, είναι ο ευγενικός τρόπος να πούμε ότι το Banggood δεν έχει στοκ) θα αρχίσει να πωλείται ένα νέο gadgetάκι από την Blitzwolf.

Πλέον το gimbal/τρίποδο/σελφοκόνταρο της Blitzwolf είναι ετοιμοπαράδοτο, αν και μόνο για 100+ κομμάτια, όπως μας πληροφορεί το BG!

Η BlitzWolf που είναι μια εταιρεία η οποία σε όλα της τα προϊόντα βρίσκει τον τρόπο να μας προσφέρει καταπληκτική ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

Αυτή τη φορά, μας έχει ένα τρίποδο που δεν είναι απλό τρίποδο ή σελφοκόνταρο, αλλά λειτουργεί και ως σταθεροποιητής (gimbal) για να μην χορεύουν πάνω-κάτω τα video σας.

Πρόκειται για το BW-BS12, το οποίο η Blitzwolf κατασκεύασε με μεράκι και πολύ αλουμίνιο, ενώ απαραίτητη ήταν και η χρήση λάστιχου.

Το αποτέλεσμα είναι να έχετε ένα ελαφρύ και με πολύ ικανοποιητικό πιάσιμο σελφοκονταροτρίποδο, για να μιλάτε με τις ώρες, να βγάζετε φωτό ή να βλέπετε video.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η anti-shaking τεχνολογία που υπόσχεται ότι θα βγάζετε σταθερές φωτογραφίες και video, ακόμα κι αν το χέρι σας τρέμει ασταμάτητα.

Το συγκεκριμένο εργαλείο όχι μόνο στήνετε ως τρίποδο για να φιλοξενήσει το κινητό σας, ή λειτουργεί σαν σελφοκόνταρο, έχει και κοντρόλ με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Με ένα κουμπί θα γυρίσετε το κινητό σας κατά 90ο με φορά αντίθετη από αυτή του ρολογιού όποτε το θελήσετε, ενώ η βάση του BS12 θα φιλοξενήσει κινητά με έως 85χιλ πλάτος.

Συνοψίζουμε λοιπόν:

Με 31€ τελική τιμή θα πάρετε ένα σελφοκόνταρο, το οποίο γίνετε τρίποδο, ενώ με το πάτημα του ειδικού κουμπιού ξεκινά λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας και έχει και δικό του κοντρόλ για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Αν συνυπολογίσετε ότι είναι Blitzwolf, τα 100+ κομμάτια στα οποία θα διατεθεί στην παραπάνω τιμή θα φύγουν αρκετά γρήγορα!

Γι’ αυτό σας θέλω γρήγορους και “ετοιμοπόλεμους” για να αποκτήσετε το νέο gadgetάκι της BW με 31€ (τελική τιμή με PDM) χάρη στο κουπόνι: BGBWBS122

Αποκτήστε το στα 31€ απο το Banggood

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo