€20,00 Απόκτησε το
A4A44E83A203

Dimmable Φωτιστικό γραφείου LED 10W με ασύρματη φόρτιση στα 18W απο την Jostic, με τιμές απο 20€!!

0

Σουπερ φωτιστικό γραφείου έχουμε σήμερα, με τη Jostic ( που σίγουρα κάπου παρακάτω θα γράψω Joystick και πιθανότατα δε θα το διορθώσω, γιατι αυτός είμαι) φωτίζει τον χώρο μελέτης/εργασίας σας, στο γραφείο, αλλα δεν κάνει μονο αυτό. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

Δεν έχει καμια τεράστια ποικιλία στις λειτουργίες βέβαια, αφού το μόνο του ταλέντο, εκτός απο το να φωτίζει, είναι λειτουργεί ως φωτάκι νυκτός, και να φορτίζει το κινητό σας, αλλα δεν παύει να κάνει πάνω απο μια δουλειά, οπότε μόνο στα θετικά του μπορεί να μπεί.

Με διαστάσεις ‎43 x 12 x 4 cm και βάρος 710 γραμμάρια βέβαια, πρώτα απο όλα είναι φωτιστικό, και μάλιστα όχι “τυχαίο” φωτιστικό, αφού η LED λάμπα του, αποτελείτε απο 72 ποιοτικά LED Beads, που σας προσφέρουν μέγιστη ένταση 550 Lumens, με κατανάλωση 10W.

Έχει επιλογή ανάμεσα σε 5 διαφορετικές θερμοκρασίες του λευκού , και είναι εν μέρει dimmable, αφού έχει 7 διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.

Ευτυχώς, έχει μνήμη για την τελευταία επιλογή σας, οπότε δε θα χρειαστεί να το ρυθμίζετε κάθε φορά που το ανοίγετε, με το φως του να έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί και τα 90 μοίρες για να ρίξει φως ακριβώς εκει που θέλετε..

Στη βάση του γίνεται το υπόλοιπο παιχνίδια, αφού στην πάνω πλευρά της, θα βρείτε έναν ασύρματο φορτιστή 18W για τις συμβατές συσκευές σας, και στο πλάγια του, 2 απαλά Led, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως Night lights.

Στην πλάτη της βάσης, θα βρείτε και μια έξτρα USB θύρα, που μπορεί να φορτίσει οτι συνδέσετε εκεί με ταχύτητα 10W, οπότε αν φορτίζεται και το ρολόι π.χ κοντά, δεν θα χρειαστείτε έξτρα φορτιστή.

Ο έλεγχος του, γίνεται απο 4 κουμπιά αφής πάνω στη βάση του, με ένα εξ’αυτών και είναι και αντίστροφης μέτρησης, που το ρυθμίζει να κλείσει αυτόματα μετά απο 30 ή 60 λεπτά.

To φωτιστικό της Jostic μπορεί να γίνει δικό σας, με τιμές απο μόλις  20€ τελική τιμή , αν δε θέλετε την ασύρματη φόρτιση, τα οποία γίνονται 30€ αν θέλετε και τον Qi φορτιστή.

Κουπόνι A4A44E83A203 ή A02E10F47FCF

Τελευταία ανανέωση:01/09/2022 17:17
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo