€299,00 Απόκτησε το
Flash Sale

[Price Match απο Γερμανό με 10% επιστροφή!] Xiaomi Mi TV P1 – Smart τηλεόραση 55” με 2GB RAM και 16GB ROM (Android 10) στα 299€ απο τη Vodafone!

0

Αυτό που λείπει από το playroom, ή το υπνοδωμάτιό σας είναι μια 55άρα τηλεόραση και το ξέρουμε και το ξέρετε. Και η Xiaomi το ξέρει, οπότε – με τη βοήθεια του Banggood – σας τη δίνει στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Πρόκειται για τη γνωστή Xiaomi Mi TV P1 τηλεόραση του Κινέζου κολοσσού, στις 55 ίντσες, με επική θέαση όπως αναφέρει η εταιρεία, αφού η τηλεόραση έχει Bezel-less design!

4K Ultra HD μιλά από μόνη της για τις δυνατότητες της συγκεκριμένης τηλεόρασης και για την εικόνα που θα έχετε στη διάθεσή σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά.

Υποστηρίζει Dolby Vision αλλά και HDR10+ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα είτε οι σκηνές περιλαμβάνουν πολύ φως είτε όχι.

Μάλιστα είναι σε θέση να καλύψει το 94% του color gamut με 1.07 δισεκ. χρωματικούς τύπους για να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με την καθαρότητα των λεπτομερειών και την ποιότητα της εικόνας της.

Φυσικά μιλάμε για πραγματικά έξυπνη τηλεόραση που έχει ενσωματωμένο Android 10 για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το συγκεκριμένο λειτουργικό και τα χιλιάδες app του.

Ενσωματωμένα θα βρείτε 2GB RAM και 16GB ROM ενώ έως και τα τρία μέτρα θα μπορείτε να τις δίνετε φωνητικές εντολές μέσω του Google Assistant, ενώ δεν λείπουν BT και WiFi (2.4 / 5GHz)

Υπάρχει 360 μοιρών Bluetooth χειριστήριο και ενσωματωμένο Chromecast ενώ και στον τομέα του ήχου μόνο ανικανοποίητοι δεν θα μείνετε με Dolby Audio και DTS-HD να υποστηρίζονται κανονικά.

Στην πίσω πλευρά θα βρείτε USB θύρες (2), AV, optical, Ethernet αλλά και τρεις HDMI για να συνδέσετε λαπτοπ, tablet, pc ή κονσόλες πάνω της.

Θα τη βρείτε στο Vodafone.gr με την τιμή της να διαμορφώνεται στα μόλις 299€!

Στα ίδια λεφτά θα τη βρείτε και απο τον Γερμανό, εδώ όμως υπάρχει και 10% επιστροφή σε κάρτες Γιουρομπανκ.

Κουπόνι: Flash Sale

Τελευταία ανανέωση:14/07/2023 17:28
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Xiaomi Mi TV P1 55 inch - €299,00
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo