€41,50 Απόκτησε το
BG0e9c62

T6 Plus – Ενδοεπικοινωνία κράνους με εμβέλεια 1.5 χλμ και 850mAh μπαταρία για να απαντάτε στις κλήσεις στα 41,5€

0

Αν τα ταξίδια με τις μηχανές είναι μέσα στο ετήσιο πρόγραμμά σας, ή αν κανονίζετε συχνά ποδηλατοβόλτες, το κράνος είναι απαραίτητο και πρέπει να το φοράτε.

Από την άλλη, τώρα που τα πατίνια τα ηλεκτρικά έχουν πάρει τα πάνω τους, μπορεί να κάνετε βόλτες και με αυτά, πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Βέβαια με το κράνος στο κεφάλι είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους φίλους. Και καλά αν μιλάμε για πατίνι, βάζεις μια φωνή και σε ακούει ο άλλος.

Τι γίνεται όμως αν τρέχεις με 100+ χλμ/ώρα ή αν χάνεσαι μπροστά στις στριφτερές διαδρομές και δεν βλέπεις τους άλλους; Παίρνεις ένα Τ6 Plus και σώζεσαι!

Η ενδοεπικοινωνία κράνους που σας βρήκαμε σήμερα θα αποδειχτεί λίρα εκατό στην περίπτωσή σας! Πρώτα-πρώρα μιλάμε για ενδοεπικοινωνία με εμβέλεια στο ενάμιση χιλιόμετρο!

Και οκ, το νούμερο αυτο φαντάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά και τα μισά να πιάνει πάλι μιλάμε για μια εξαιρετική περίπτωση για να συνεννοείστε στις μοτοβόλτες σας.

Τα ακουστικά όμως είναι προικισμένα και με BT5.1 για να συνδεθούν με το κινητό σας τηλέφωνο, ενώ έχουν και μια αρκετά μεγάλη μπαταρία στα 850mAh για να σας δώσει μια πολύ καλή αυτονομία.

Η φόρτιση γίνεται με Type-C και μέσα σε περίπου 2.5 ώρες θα έχουν φτάσει στο 100% και από εκεί και πέρα θα σας προσφέρουν μια αυτονομία standby στις 500 ώρες.

Βέβαια το νούμερο που μας ενδιαφέρει εδώ είναι αυτό που προκύπτει απ΄ όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και αυτό διαμορφώνεται στις 30 ώρες που και πάλι είναι εξαιρετικό για να απαντάτε στις κλήσεις σας!

Η εμβέλεια του BT είναι στα 10 μέτρα αλλά το κινητό πάνω σας θα το έχετε οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σαν BT συσκευή υποστηρίζει τα πιο σύγχρονα πρότυπα που θέλει κανείς, όπως A2DP, AVRCP και HS/HF, ενώ είναι και αδιάβροχο και συνεργάζεται με Siri/Google.

Ένα εξαιρετικό δώρο και απολύτως χρήσιμο για όλους όσοι κάνετε συχνά βόλτες με την παρέα σας ή ανήκετε σε κάποια μοτοσυκλετιστική λέσχη (ή ποδηλατική) και κανονίζεται βόλτες.

Θα το βρείτε στο Banggood με την τιμή του να είναι στα 41.5€

Κουπόνι: BG0e9c62

VIP κουπόνια από το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε από πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα.!
Τελευταία ανανέωση:02/11/2022 14:23
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo