€19,40 Απόκτησε το
BG589b2e

[#Ιστορικό_Χαμηλό] Ισοθερμικό σετ παντελονιού/μπλούζας σε μεγέθη απο L μέχρι 3XL στα 19.4€!

0

Αν είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε σε ανοιχτούς εξωτερικούς χώρους, τίποτα, και εννοώ ΤΙΠΟΤΑ, δεν είναι καλύτερη αγορά απο τα ισοθερμικά ρούχα/εσώρουχα, και στην προσφορά που έχουμε σήμερα, μπορείτε να τα πάρετε και σε καλή τιμή, οπότε δείτε τα δύο φορές.

Όπως ολα τα ισοθερμικά, έτσι και αυτά της προσφοράς είναι άκρως ελαστικά, αφού είναι σχεδιασμένα να ΚΟΛΛΑΝΕ πάνω στο σώμα σας, για να παγιδεύουν τη θερμοτητα και να σας κρατάνε ζεστούς.

Είναι κατασκευασμένα 100% απο Polar Fleece, και είναι διαθέσιμα σε μαύρο και γκρί χρώμα, που μεταξύ μας ελάχιστα θα πρέπει να σας ενδιαφέρει, αφού απο κατασκευής, είναι σχεδιασμένα για να ΜΗΝ φαινονται. Παρόλα αυτά έχετε επιλογή.

Θα βρείτε τα ισοθερμικά της Xintwown σε μεγέθη απο L μέχρι και 3XL , αλλα δυστυχώς στη σελίδα του Banggood, που θα βρείτε την προσφορά, δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για να βρείτε το μέγεθος που σας ταιριάζει, οπότε θα πρέπει να ψωνίσετε στην τύχη.

Αν προσπεράσετε αυτό τον σκόπελο, μπορείτε να τα κάνετε δικά σας, με 19.4€ τελική τιμή απο το Banggood, σε όλα τα μεγέθη.

Κουπόνι : BG589b2e

-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για XINTOWN Motorcycle Thermal Underwear Set Men's Skiing Winter Warm Base Layers Tight Round Neck... - €19,40

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo