Με εξωτερική οθόνη 3.4″ HD ανάλυσης, θα έρθει το Samsung Galaxy Z Flip 5 σύμφωνα με πληροφορίες!

0

Όπως όλα δείχνουν, φέτος τα Foldables της Samsung, που θα φτάσουν αισίως στην 5η γενιά τους (ρε πως περνάν τα χρόνια) θα παρουσιαστούν νωρίτερα απο ότι τα προηγούμενα χρόνια, και μαζί τους θα φέρουν και ορισμένες αλλαγές που θα τα κάνουν ακόμα καλύτερα.

Μια απο αυτές τις αλλαγές, θα είναι η σημαντική αύξηση την οθόνης στην εξωτερική πλευρά του Galaxy Z Flip 5, κάτι που η αλήθεια είναι ότι  και εγώ περιμένω πως και πως, αφού είναι απο τα τελευταία κομμάτια της συσκευής που με σταματάνε απο το να το κρατήσω μόνιμα σαν κινητό, μαζί με την αρκετά στενή αναλογία οθόνης, 22:9.

Στο νέο μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βρείτε εξωτερική οθόνη 3.4″, με ανάλυση 720P ( 720 x 748 pixels) η οποία θα καλύπτει σχεδόν το σύνολο της εμπρόσθιας όψης του κινητού.

Η πολύ μεγαλύτερη οθόνη, πιθανότατα θα σημάνει και την προσθήκη πολλών δυνατοτήτων με το τηλέφωνο κλειστό, αφού πλέον δεν θα πρέπει να βολευτείτε με τα 5-6 Widgets που είχε προεγκατεστημένα η Samsung για βασικές λειτουργίες, και δεν αποκλείεται να μπορείτε να χειριστείτε το Galaxy Z Flip 5 σας “κανονικό” κινητό απο την εξωτερική οθόνη.

Εκτός αυτής της αλλαγής, και της καθιερωμένης βελτίωσης πλέον στον μεντεσέ της εσωτερικής οθόνης, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η χαράδρα που δημιουργείτε απο το σύστημα αναδίπλωσης, η 5η γενιά του Z Flip , δεν αναμένεται να έχει άλλες συνταρακτικές αλλαγές.

Η εσωτερική οθόνη, θα είναι και πάλι AMOLED, στις 6.7″, με αναλογία 22:9 και 120hz και στην πλάτη του θα βρείτε δύο κάμερες 12MP (main και Ultrawide) που μαζί με την εμπρόσθια κάμερα 10MP, θα είναι υπεύθυνες τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.

Στο εσωτερικό του, θα βρείτε τον νέο και ωραίο Snapdragon 8 Gen 2, με 8GB RAM και 256GB ενσωματωμένης μνήμης, ενώ η συσκευή θα συνεχίσει να έχει IPX8 Rating, με προστασία απέναντι στο νερό και την υγρασία, αλλα όχι στη σκόνη

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo