BlitzWolf BW-WP1: Power Bank 10000mAh με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και USB Type-C

0

Για την Blitzwolf έχουμε ξαναμιλήσει αρκετές φορές, και για όσους δεν την ξέρετε, είναι μια απο τις πιο ποιοτικές εταιρίες κατασκευής περιφερειακών για κινητά τηλέφωνα, είτε μιλάμε για καλώδια και ακουστικά, είτε για φορτιστές, Power Banks και Stands.

To BW-WP1 είναι ένα ακομα εξαιρετικό περιφερειακό της Blitzwolf, αφου το νέο Power Bank της Αμερικάνικης εταιρίας είναι μια απο τις πιο πλήρης προτάσεις της αγοράς, σε τιμή έκπληξη.

Εκτός απο τη μεγάλη χωρητικότητα των 10.000 mAh, που έχει να παρουσιάσει το WP1, το Power Bank της Blitwolf προσφέρει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για οποιαδήποτε Qi-Enabled συσκευή, με την πλήρη φόρτιση ενός Galaxy S7 Edge να διαρκεί περίπου 3.5 ώρες, ενώ το iPhone X και το Samsung Galaxy S8 απαιτούν 4 με 4.5 ώρες για να φορτίσουν ασυρματα μέχρι το 100%.

Εκτός απο την ασύρματη, το BW-WP1, προσφέρει φυσικά και επιλογές για την πατροπαράδοτη ενσύρματη φόρτιση.

H φορητή μπαταρία της Blitzwolf έχει έξοδο τόσο κανονικού USB με μέγιστο ρυθμό φόρτισης τα  5V/2.7A, όσο και USB Type-C έξοδο με 5V/2.7A επίσης.

Τις ίδιες δύο επιλογές έχετε και για τη φόρτιση του Power Bank, αφού μπορείτε να το συνδέσετε είτε με απλό, είτε με Type-C USB, με την πρώτη επιλογή να προσφέρει πλήρωση της μπαταρίας του 5V/2A, και το δεύτερο με 5V/2.6A.

Απο πλευράς φορητότητας τα πράγματα είναι καλα, αφου το Blitzwolf BW-WP1 έχει διαστάσεις 155mm*75mm*17mm, δηλαδή όσο ένα 5.5″ τηλέφωνο με το διπλάσιο περίπου πάχος του, αλλα και βάρος 243 γραμμάρια. Με λίγα λόγια, στη δύσκολη ώρα, το κουβαλάτε και στην τσέπη.

Η ποιότητα της Blitzwolf βεβαιώνει και το οτι η συσκευή σας είναι ασφαλής στα χέρια του WP1, αφού οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν προσθέσει πάρα πολλές δικλείδες ασφαλείας, για να σιγουρέψουν οτι δε θα κινδυνέυσει ούτε το Power Bank, ούτε η συσκευή σας, σε περιπτώσεις κινδύνου, οπως, βραχυκύκλωμα, υπέρταση, υπερφόρτωση δικτύου κ.α

Ολα τα παραπάνω, μπορούν να γίνουν δικά σας με μόλις 16.5€ απο το Banggood, εκει που μπορείτε να προπαραγγείλετε το Power Bank της Blitzwolf. Η τιμή αυτή ισχύει για τις 100 πρώτες προπαραγγελίες , αλλα και οι επόμενοι 400 μπορούν να το πάρουν με 17.5€. Μικρό το κακό.

Το μεγάλο κακό, είναι πως για την ώρα το Banggood έχει σταματήσει πάλι τις αποστολές Power Banks και μπαταριών προς τη χώρα μας, οπότε θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να ξανανοίξει ο δρόμος. Μπορεί να χάσουμε την προσφορά, αλλα ακόμα και στο Full Price των 21€ αξίζει με το παραπάνω.

Αποκτήστε το BlitzWolf BW-WP1 απο το Banggood

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo