[Οϊμέ] Τα τελευταία κάστρα πέφτουν: Το Oneplus 6T δε θα έχει θύρα ακουστικών

0

Αν είστε ένας απο εμάς, τους τελευταίου Μοϊκανούς που δεν θέλουν να δούν τις θύρες των ακουστικών να εξαφανίζονται, τότε σας έχω κακα νέα.

Οπως δήλωσε ο συνιδρυτής της Oneplus, Carl Pei, το νέο Oneplus 6T, θα κυκλοφορήσει χωρίς θύρα ακουστικών.

Σύμφωνα με τον Pei, αυτη είναι η “κατάλληλη στιγμή” για να αφαιρέσουν απο τα κινητά τους την θύρα των 3.5 χιλιοστών, μιας και σύμφωνα με τον ίδιο περισσότεροι απο τους μισούς χρήστες των κινητών της εταιρίας, χρησιμοποιούν ήδη ασύρματα ακουστικά.

Οπως δήλωσε, στη συνεντευξή του στο Techradar, η αφαίρεση του jack έχει επιτρέψει στην Oneplus να προσθέσει “νέα τεχνολογία” στο Oneplus 6T, οπως και κάτι που ζητάνε εδώ και καιρό οι fans της εταιρίας, την παραίτηση του μεγαλύτερη αυτονομία, κάτι που σημαίνει οτι το 6T λογικά θα έρθει με μεγαλύτερη μπαταρία.

Οπως είπαμε η νεά συσκευή θα είναι μισό χιλιοστό πιο παχιά απο την προηγούμενη, που εν μέρει αποδίδεται στον νέο in-screen fingerprint scanner, ο οποίος είναι και πιθανότατα αυτή η “νέα τεχνολογία” που εννοεί ο Pei.

Για να απαλύνει τον πόνο μας όμως, η Oneplus ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των ασύρματων Wireless Bullets, ενώ ανακοίνωσε και την κυκλοφορία νέων USB Type-C Bullets, με ενσωματωμένο ένα νέο HiFi DAC.

Μετά απο αυτή την εξέλιξη η Samsung και η LG να είναι για την ώρα αυτές που κρατάνε ακόμα γερά τα τειχη σαν άλλος Λέγκολας και Γκίμλι. H Αραγκορν ψόφησε, για να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo