[Gadget Deal] Κλειδαριά με δακτυλικό αποτύπωμα με μόλις 18,9€!

0

Ποσες φορές αγαπητέ αναγνώστη έχεις βρεθεί μπροστά στο ποδήλατο σου, το ντουλαπάκι του γυμναστηρίου, την πόρτα της αποθήκης η την βαλίτσα σου, και δεν ήξερες που στο καλό ειναι τα κλειδιά σου; Καμία; Πολύ ωραία, άκου εδώ μια λύ… Καμία; Κλείσε σε παρακαλώ τα παράθυρο.

Συνέχεια; Πολύ ωραία. Ακου εδώ λοιπόν μια λύση.

Η κλειδαριά που σου έχω σήμερα σε προσφορά, δε θέλει κλειδιά, ούτε συνδυασμούς, αφου το κλείδωμα της είναι βιομετρικό.

Για να σε προλάβω, πριν αρχίσεις να φαντάζεσαι σκάνερ ίριδας, μικρές βελόνες που αναλύουν το DNA σου, και άλλα τέτοια, το κλείδωμα της έξυπνης κλειδαριάς που σας έχω είναι με το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

fingerprint Lock2

Το ξέρω οτι θα ήθελες να την κοιτάς και να ξεκλειδώνει, αλλα για την ώρα θα αρκεστείς στο αποτύπωμα

Παρότι δεν είναι τόσο κουλ όσο το σκάνερ ίριδας, το Fingerprint Scanner πάνω στην κλειδαριά, είναι μια πολύ βολική λύση, η οποία έχει και το WOW Factor της, η αλήθεια είναι ομως οτι το μεγαλυτερο προτέρημα της απέναντι σε μια κλασσική κλειδαριά ειναι πρακτικό.

H μπαταρία 300mAh που έχει στο εσωτερικό της, της προσφέρει 2500 ξεκλειδώματα, ή 2 χρόνια αναμονής, ενώ έχει και προστασία απο νερό και σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP65. Αδιάβροχη μεν, αλλα για βροχή δεν είναι.

Η έξυπνη κλειδαρία που ειναι κατασκευασμένη απο σώμα αλουμινίου, και μπάρα απο ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 10 διαφορετικά αποτυπώματα, με τα 2 απο αυτά να μπορούν να έχουν δικαιώματα διαχειριστή, και να προσθαφαιρούν τα υπόλοιπα.

Κανονικά η έξυπνη κλειδαριά κοστίζει 27€ περίπου απο το Cafago, αλλα χρησιμοποιώντας το κουπόνι EU2436 ρίχνετε την τιμή στα 19€ περίπου, τα οποία όχι μόνο είναι λιγότερα απο τα 27(ω ναι) είναι και κάτω απο το όριο των 22€ που σας τσιμπάει το τελωνείο. Κανένας φόβος εδώ λοιπόν.

Αποκτήστε την έξυπνη κλειδαριά με δακτυλικό αποτύπωμα απο το Cafago(κουπόνι EU2436)

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo