Zeblaze Thor 4: Full Android Smartwatch με AMOLED οθόνη, δυο κάμερες και GPS με 86€

0

 

Το Thor 4 είναι μια πολύ καλή πρόταση γι’ αυτούς που το budget τους για smartwatches δεν ανεβαίνει πάνω από τα 100€.

Έχει AMOLED οθόνη 1.4″ με Gorilla Glass 4 και υψηλή ανάλυση 400×400. Δύσκολα θα βρεις κάποιον που να παραπονεθεί για την πολυ καλή οθόνη του Thor 4.

Από εκεί και πέρα έχει Android 7.1 με playstore κανονικά κι έναν επεξεργαστή της Mediatek (ΜΤ6737) να κάνει όλη τη δουλειά και να την κάνει καλά.

 

Από μνήμες έχουμε 1GB RAM και 16GB ROM για ομαλή περιήγηση στα μενού. Έχει κάμερα 5MP στο πλάι και άλλη μια μπροστά και μια μπαταρία 530mAh για να βγάζει μια ημέρα χρήσης.

Έχει και GPS, πάμπολλα watchfaces, είναι 4G (Με την Β20) έχει και αισθητήρες και γενικά κάνει ό,τι θα περιμένατε από ένα έξυπνο ρολόι.

Μπορείτε να του βάλετε και κάρτα sim για να λειτουργεί και ανεξάρτητα από την εφαρμογή WiiWatch 2.0 η οποία έχει βελτιώσει κατακόρυφα την εμπειρία χρήσης.

 

Η συσκευή φυσικά υποστηρίζει Ελληνικά, τόσο στα μενού όσο και σε ειδοποιήσεις, ενώ δεν του λείπει το Dual Band WiFi και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών.

Το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι οτι το λουράκι περιλαμβάνει και την κεραία, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΛΛΑΞΙΜΟ. Θα ζήσετε με αυτό. Εκτός βέβαια, αν δε σας νοιάζει η κεραία για τις κλήσεις.

Στην προσφορά του Banggood, θα βρείτε το Zeblaze Thor 4 στα 86€ τελική τιμή με κουπόνι BGZV4D.

[calloutangr header=”Αποκτήστε το Zeblaze Thor 4 στα 86€” subheader=”Απο το Banggood” url=”https://www.banggood.com/custlink/v3vEJpnKul”]

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo