Με Snapdragon επεξεργαστή και.. περίεργη διάταξη καμερών θα κυκλοφορήσει το Redmi K30 5G

0

To συγχαρητήριο μήνυμα του CEO της Redmi, κατα την παρουσίαση του νέου, άκρως εντυπωσιακού Flagship SoC της Mediatek, μας έκανε να πιστέψουμε οτι το νέο Redmi K30, το πρώτο 5G τηλέφωνο της εταιρίας θα κυκλοφορούσε με τον νέο επεξεργαστή της Mediatek, αλλα τελικά θα παραμείνουμε στην πεπατημένη, και την Qualcomm.

Σχολιάζοντας το post του επίσημου λογαριασμού της Redmi στο Weibo, o Lu Weibing δήλωσε “ανυπομονος για να δει τους νέους επεξεργαστές της Qualcomm”

O επεξεργαστής που φημολογείτε οτι θα χρησιμοποιηθεί απο την Redmi θα ανακοινωθεί σήμερα απο την Qualcomm, στο Snapdragon Tech Summit που θα πραγματοποιηθεί στη Χαβάη, και όπως και σε κάθε άλλο μεγάλο τεχνολογικό Event, το Angroid.gr ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ(yeahh).

Για την ώρα, το SoC αυτό κυκλοφορεί στην πιάτσα με κωδική ονομασία SM7250 5G, και το μόνο που ξέρουμε σίγουρα, είναι οτι θα υποστηρίζει και τα δύο είδη 5G δικτύων,  SA και NSA.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Redmi K30, που θα δουμε επίσημα στις 10 του μήνα, έχουμε οθόνη 6.6″ με διπλή κάμερα μπροστά σε διπλή τρύπα, και High Refresh rate οθόνη. Απο σήμερα σας έχω και λόγο να ΜΗΝ το πάρετε, αφού το Module των καμερών στην πλάτη, είναι με ανεση οτι πιο άθλιο έχω δει, αν δηλαδή επιβεβαιωθεί η φωτογραφία που ακολουθεί.

Οπως βλέπετε, αν δεν ειναι κακό Photoshop αυτό, (Δυστυχώς ειναι επίσημο) και κυκλοφορήσει τέτοιο πράγμα, έχουμε κατακτήσει την κορυφή του κιτς. Κρίμα.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo