#ΤσάμπαΠράμα: Μεταλλικός (διαθέσιμος σε πολλά χρώματα) QC3.0 φορτιστής αυτοκινήτου με 3,5€!!!

0

Ένας αυτοκινήτου πάντα είναι χρήσιμος. Ακόμα κι αν τώρα διαβάζετε αυτές τις γραμμές και θεωρείτε ότι έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα σας χρειαστεί και θα σας βγάλει από τη δύσκολη στιγμή, ενώ θα έχετε ξοδέψει γι' αυτόν μόλις 3,5€!

Ο φορτιστής της Uslion είναι μεταλλικός, κάτι που σημαίνει στιβαρή και αξιόπιστη κατασκευή, ενώ θα πρόσθετα και το επίθετο: όμορφος.

Βγαίνει σε διάφορα χρώματα, ωστόσο μόνο το μαύρο, το χρυσό και το ασημί είναι σε στα 3,5€. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τα άλλα χρώματα ζητούν τα διπλά χρήματα.

Έχει τις απαραίτητες προστασίες για όταν φορτίζετε τις συσκευές σας σε μια από τις δυο θύρες του. Η μια από αυτές υποστηρίζει QC3.0 γρήγορη φόρτιση.

Επιπλέον στην του θα βλέπετε και την κατάσταση της μπαταρίας του αυτοκινήτου σας κάθε φορά που θα το βάζετε μπροστά.

Ο διπλός φορτιστής της Uslion δεν ανεβάζει θερμοκρασία, ενώ «κρύβεται» αρκετά μέσα στον αναπτήρα για να μην εξέχει. Οπότε είναι πιο όμορφος από αρκετούς άλλους.

Στο Promo Sale του , όπως γράψαμε πιο πάνω, θα τον κάνετε δικό σας με μόλις 3,5€ σε μια ποικιλία πολύ ωραίων χρωμάτων!

Αποκτήστε το φορτιστή της Uslion στα 3,5€ από το Banggood!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo