To Meizu 17 έχει την πιο πρότυπη διάταξη καμερών που έχετε δει.

0

Η Meizu συνεχίζει να παράγει κινητά τα οποία για κάποιο λόγο μου κλείνουν το μάτι, αφού ειναι απο τις λίγες εταιρίες που προσπαθεί να ακολουθεί τις δικές της σχεδιαστικές γραμμές, ανεξάρτητα απο το τι είναι “στη μόδα”, και συνήθως το κάνει πολύ επιτυχημένα.

Ένα ακόμα τέτοιο παράδειγμα είναι η διάταξη καμερών στο Meizu 17, η οποία αν ισχύουν τα Renders που διερρευσαν σήμερα, δεν θα είναι ούτε “μπισκότο”, ούτε “μάτια κουζίνας” ούτε μακρόστενη νησίδα, ούτε οτιδήποτε άλλο έχετε συναντήσει τελευταία.

Οι κάμερες του Meizu 17 σχηματίζουν… το 17. Γιατι; Γιατι φυσικά αυτό είναι το όνομα της συσκευής.

Και μπροστά όμως η Meizu συνεχίζει να αντιστέκεται στα Notches, και για το 17 έχει επιλέξει μια πολύ μικρή τρύπα στην δεξιά γωνία της οθόνης για την Selfie κάμερα.

Φυσικά το Meizu 17 είναι Flagship συσκευή, και ο Snapdragon 865 θα είναι στο εσωτερικό του, με τη συσκευή να είναι η πρώτη 5G-Enabled συσκευή της Κινέζικης εταιρίας, ενώ σχεδόν σίγουρα θα δούμε και DDR5 μνήμη RAM οπως και UFS 3.0 ενσωματωμένη μνήμη.

Αν ψάχνετε την αχίλλειο πτέρνα της συσκευής, αυτή κατα πάσα πιθανότητα είναι το Software, αφού η Flyme OS δεν είναι διάσημη ούτε για το UI της, ούτε για τις αναβαθμίσεις της, ενώ πολυ συχνά η Meizu είναι λίγο αλμυρή στην τιμολόγηση, βάζοντας τρικλοποδιά στον εαυτό της.

Για την ώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή, μέχρι να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις απο την ίδια την εταιρία.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo