[#προσφορAlert] D18 Smart Watch: IP65 rated σε 5 χρώματα με 9€!

1

Σε πρώτη φάση να ξέρετε οτι μετά απο πολλές επιπονες δοκιμές, δεν μπορώ με το χέρι στην καρδιά να σας προτείνω να πάρετε ένα smartwatch “του κιλού” αφού παρότι τα ρολόγια σαν ρολόγια δεν είναι απαραίτητα κακά, αλλα συνήθως έχουν εφαρμογές της πλάκας, που το μόνο που καταφέρνουν να σας εκνευρίσουν, παρά να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας.

Όπως πάρα πολλά ρολόγια στην ίδια κατηγορία, έτσι και το D18, νομίζω οτι πρέπει πρώτα να το θεωρείτε παιχνίδι, και μετά Smartwatch, αλλα αυτό δεν είναι κακό, ειδικά απο τη στιγμή που το ρολόι που σας έχω προσφορά σήμερα, ξέρει τη θέση του, και κοστίζει μόλις 9€ με δωρεάν αποστολή!

To D18 Smartwatch έρχεται σε 5 πολύ όμορφα χρώματα (μπλέ, πράσινο, μωβ, κόκκινο, μαύρο) με πλαστική κάσα και λουράκι σιλικόνης.

Είναι IP65 Rated, οπότε η βροχή δεν το πειράζει, και έχει μια οθόνη TFT 1.3″ με ανάλυση 240×240 pixels και μια μοναδική επιφάνεια αφής στο κάτω μέρος, που λειτουργεί σαν κουμπί ελέγχου.

Έχει έναν αισθητήρα ανάγνωσης καρδιακών παλμών, και μπορεί στα χαρτιά να μετρήσει παλμούς, καρδιακή πίεση, επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, αθλητικές επιδόσεις, και ποιότητα ύπνου. Στην πράξη τώρα το τι απο αυτά δουλεύει, είναι ένα ερώτημα.

Στο εσωτερικό του θα βρείτε μια μπαταρία 90mAh, που του χαρίζουν περίπου 5 μέρες λειτουργίας.

Στην προσφορά του Cafago, μπορείτε να βρείτε οπως είπαμε ο D18 Smartwatch με 9€ και δωρεάν Registered αποστολή, οπότε όσα αρνητικά και αν θέλετε να του προσάψετε μάλλον δεν θα βρείτε βάση, αφού για 9€ παίρνετε περισσότερα απο οσα πληρώνετε.

Αποκτήστε το D18 Smartwatch απο το Cafago.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo