[#Ιστορικό_χαμηλό] T6 LCD projector με 3500lm στα 55,1€ με αποστολή από Ευρώπη!!

0

Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο εύκολο να στήσεις ένα οικιακό σινεμά, όσο στις ημέρες μας! Ειδικά όταν υπάρχουν ευκαιρίες όπως αυτή του T6 προτζέκτορα.

Μια ακόμα προσφορά την οποία ξετρυπώσαμε από τις εκατοντάδες που μας στέλνουν καθημερινά οι φίλοι μας από Κίνα και η οποία αξίζει της προσοχής μας.

Ο Τ6 είναι ένας κλασικός προτζέκτορας με κανονικές διαστάσεις και χαρακτηριστικά που μας υπόσχονται απροβλημάτιστες προβολές.

Βέβαια πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει για την τιμή προσφοράς, αλλά γι’ αυτό θα μιλήσουμε παρακάτω.

Η φωτεινότητά του φτάνει στα 3500lm οπότε είναι ικανός να ανταπεξέλθει ακόμα και σε χώρο που δεν θα υπάρχει 100% συσκότιση.

Μπορείτε να τον έχετε από ένα μέτρο έως τέσσερα μέτρα μακριά από το πανί ή τον τοίχο, κάτι που επηρεάζει βέβαια και τις ίντσες προβολής που κυμαίνονται από τις 30’’ έως τις 170’’!

Δεν διαθέτει κάποιο λειτουργικό, μιας και εδώ σας έχουμε προσφορά για τη απλή έκδοση ενώ στο Banggood θα βρείτε και τον T6 Android, ο οποίος όμως κοστίζει πιο ακριβά.

Πάντως παράπονο δεν πρέπει να έχετε και με την απλή έκδοση, μιας και η συνδεσιμότητά της είναι πλήρης και μπορείτε να παρακολουθείτε τις ταινίες ή τις σειρές σας συνδεόντάς τον με υπολογιστή, laptop, tv-box, x-box, ή στικάκι.

Έτσι με εύκολο και ανέξοδο σχεδόν τρόπο, θα έχετε το προσωπικό σας σινεμά στο σαλόνι και μια εντυπωσιακή εικόνα που προστατεύει και τα μάτια σας.

Κουπόνι υπάρχει, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν συμφέρει διότι όσοι προλάβετε θα πάρετε τον T6 με 55,1€ και αποστολή από Ευρώπη!

Η τιμή είναι τελική και μην ξεχάσετε να βάλετε CZ στο Ship From για να εκμεταλλευτείτε το Promo Sale του Banggood. Η τιμή ισχύει για λίγο ακόμα!

Αποκτήστε τον T6 από το Banggood!

Τελευταία ανανέωση:02/09/2021 11:11
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo