To επόμενο Mid range τηλέφωνο της LG θα έχει..περιστρεφόμενη οθόνη.

0

Μαζεύονται που λέτε στα HQ της LG, όλα τα μεγάλα κεφάλια της εταιρίας, και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα της.

  • “Ένα τρομερό Mid range τηλέφωνο σαν το Velvet, αλλά με τιμή της προκοπής” λέει ο ένας.
  • “Μια ναυαρχίδα, με κορυφαία κάμερα, μεγάλη μπαταρία, και επίπεδη οθόνη” λέει ο δεύτερος
  • “Μια High end 5G συσκευή, με Mediatek Dimensity 1000 και πολύ καλή τιμή για να χτυπήσουμε τον ανταγωνισμό.” είπε και ο τρίτος.
  • “ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ. Μια πανάκριβη Mid range συσκευή με περιστρεφόμενη οθόνη που δεν έχει κανένα νόημα” είπε ο γιος του αφεντικού.

Μαντέψτε ποια πρόταση πέρασε.

Το νέο LG, που για την ώρα κυκλοφορεί με την κωδική ονομασία “Wing” θα κυκλοφορήσει με βασική οθόνη 6.8″, η οποία όμως θα περιστρέφετε κατά 45 μοίρες(τουλάχιστον) κάτι που θα επιτρέπει σε μια μικρότερη τετράγωνη οθόνη 4″ να εμφανίζεται από κάτω.

Μπορείτε να φανταστείτε το τηλέφωνο ως ένα περίεργο Τ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δεύτερη αυτή οθόνη, θα είναι αυτή που θα προσφέρει βελτιωμένη Multitasking εμπειρία, αφού θα μπορείτε π.χ να απαντάτε σε ένα Mail την ώρα που στην κεντρική οθόνη βλέπετε ένα βίντεο, ή θα παίξει τον ρόλο του πασπαρτού, αφού θα γίνεται το gamepad όταν παίζεται ένα παιχνίδι, ή το πληκτρολόγιο όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα.

Απο πλευράς Hardware η συσκευή θα κυκλοφορήσει πιθανότατα με τον SD 765, ο οποίος προσφέρει 5G συνδεσιμότητα , χωρίς να κοστίζει πολλά, και κεντρική κάμερα 64MP. Με λίγα λόγια θα είναι ένα Velvet, με δυνατότητα περιστροφής.

Παρότι η Dual View Case που προσθέτει σε πολλά κινητά της η LG τελευταία, δεν είναι του γούστου μου, νομίζω ότι είναι μια ΠΟΛΥ καλύτερη ιδέα, απο ένα κινητό, που κάνει κύκλους, και αντί να ξοδεύει χρόνο και χρήμα η Κορεάτικη εταιρία, για να σχεδιάζει άχρηστα Projects, θα μπορούσε να εξελίξει την πολύ καλύτερη ιδέα της Dualview.

Λέω εγώ τώρα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo