OnePlus 8 Pro (8/128GB): Η ναυαρχίδα που και θέλετε και μπορείτε να αγοράσετε, στα 491.9€ (ή 450€ με πόντους!) από Τσεχία

0

Ήρθε και η ώρα του 8 Pro να βγει στο σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ αυτό το διάστημα, μαζί με άλλα αρκετά κινητά που έχουν πέσει οι τους.

Όμως κάποιοι από εσάς περιμένατε με υπομονή να πέσει η τιμή του εκπληκτικού OnePlus 8 Pro και – επιτέλους – ήρθε και η δική του ώρα!

Το κορυφαίο που έχει κατασκευάσει ποτέ η OnePlus, είναι σε αυτές τις ημέρες από το Banggood κι εσείς, αντί για τα κοντά 600€+ που θέλει από Ελλάδα, θα ξοδέψετε μόλις 494.6€ τελική τιμή!

Τώρα 494.6€ και «μόλις» στις ημέρες που ζούμε είναι ιεροσυλία… το ξέρω. Αλλά για κάποιους που μπορούν να φτάσουν αυτό το budget η προσφορά είναι ΑΠΙΘΑΝΗ.

Βάλτε το στο καλάθι και χρησιμοποιείστε το κουπόνι που θα δείτε πιο κάτω. Η τιμή είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και φυσικά, όπως είπαμε, είναι τελική.

Το Banggood έχει και πάλι στοκ, οπότε ΒΟΥΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εδώ έχουμε την έκδοση με τα 8GB RAM και 128GB ROM, η οποία έχει τελική τιμή τα 491,9€ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 450,2€ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ!!

Βγάζουμε όλες τις επιπλέον ασφάλειες και πληρώνουμε μόνο με paypal, το οποίο μας δίνει τη μόνη ασφάλεια που χρειαζόμαστε για αγορές από Κίνα.

Κουπόνι: Couponsde7

Αποκτήστε το OnePlus 8 Pro 8/128GB από το Banggood
Τελευταία ανανέωση:08/03/2021 11:21
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo