€24,70 Απόκτησε το
Flash Sale

[16.9€ με το VIP κουπόνι] Τηλεκατευθυνόμενος μίνι καρχαρίας με 24,7€

2

Ήρθε το καλοκαίρι αγαπητέ αναγνώστη, και ήδη οι παραλίες είναι γεμάτες. Μήπως είναι περισσότερο γεμάτες απο οτι θα ήθελες;

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Παίρνεις αυτόν τον μικρό άλλα άκρως ενοχλητικό μικρό καρχαρία και τον κοπανάς πάνω στους λουόμενους φωνάζοντας “ναναναΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑ” απο πίσω, μέχρι να βρεθούν κανα δυο γομάρια και σε κάνουν μπαούλο στο ξύλο.

Αν πάλι το θες απλά για παιχνίδια, γίνεται και αυτό, αφού ο το τηλεκατευθυνόμενο της προσφοράς, μπορεί να είναι καρχαρίας, αλλα είναι παιχνιδιάρης καρχαρίας, με μπαταρία 300mAh που του χαρίζει 20 λεπτά χρήσης, και ένα χειριστήριο που τον φτάνει μέχρι και 40 μέτρα μακριά σας.

Έχει διαστάσεις 34 x 14 x 9 cm και διπλές προπέλες που του επιτρέπουν να κινείται γρήγορα στο νερό.

Έχει πάνω του και πολλές ευλύγιστες κλειδώσεις, για να μπορείτε να τον μανουβράρετε εύκολα μέχρι το δόξα πατρί της πεθεράς σας, που κάθετε ήσυχη στο στρώμα της, ενώ για κάποιο λόγο η ο κατασκευαστής του λέει και ξαναλέει οτι είναι αδιάβροχο. Τι θα ήταν δηλαδή;

Όπως και να έχει μπορείτε να πάρετε τον καρχαρία με 24.7 τελική τιμή, με την αποστολή του να γίνεται απο Τσεχία.

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!
Τελευταία ανανέωση:16/12/2022 09:53
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo