Elephone PX Pro: Ένα κρυφό «διαμάντι» με 6,53’’ FULL VIEW FHD+ οθόνη, Android 10, ασύρματη φόρτιση, 4/128GB και 48MP βασικό αισθητήρα, ΜΟΝΟ ΜΕ 139€!!!

0

Την Elephone οι περισσότεροι από εσάς τη γνωρίζετε. Κάποιοι από αυτούς που τη γνωρίζουν τη κοροϊδεύουν λόγω ονόματος, ενώ ακόμα λιγότεροι έχουν πιάσει στα χέρια τους κάποιο από τα κινητά της.

Πέρα από την πλάκα για το όνομά της, η Elephone έχει καταφέρει να χτίσει σταδιακά ένα κύρος για τα κινητά της τηλέφωνα, τα οποία αποδεικνύονται αξιόπιστα και πάρα, μα ΠΑΡΑ πολύ οικονομικά.

Είναι κάτι σαν την Umidigi (μακριά από εμάς, φτου φτου) σε ό,τι αφορά στην τιμολόγηση, με τη σημαντικότατη διαφορά ότι τα κινητά της Elephone ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κιόλας.

Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το Elephone U2 και η αλήθεια είναι ότι με εξέπληξε με την ποιοτική κατασκευή, τα premium υλικά κατασκευής (συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου) και γενικότερα την απόδοσή του.

Το είχαμε παρουσιάσει όταν ακόμα το Banggood είχε στοκ (τώρα δεν ανοίγει καν η σελίδα του στο link) και το έδινε σε τιμή-ΧΩΜΑ!

Με βάσει αυτή την πολύ θετική εμπειρία, πήρα το θάρρος να σας παρουσιάσω το Elephone PX Pro, ένα ολοκαίνουργιο κινητό τηλέφωνο από την Elephone το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 21 Αυγούστου.

Ναι… η περίοδος αναμονής είναι μεγάλη, ΑΛΛΑ η τιμή του είναι εντυπωσιακά μικρή και ήδη το χαλβαδιάζω! 😛

To PX Pro έρχεται με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το U2 και αντί για τις 6,26’’ του τελευταίου, ανεβάζει τον πήχη στις πιο χορταστικές 6,53’’.

Κι εδώ έχουμε οθόνη ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΘΟΝΗ, μιας και δεν υπάρχουν notches, τρύπες ή σταγόνες κτλ. Η selfie κάμερα βγαίνει με pop-up μηχανισμό και είναι μονή αυτή τη φορά (στο U2 είναι διπλή) στα 16MP.

Στην πλάτη έχουμε αναβαθμισμένο βασικό αισθητήρα στα 48MP (SuperSensing όπως λέει η εταιρεία) και μαζί έναν ακόμα στα 5MP για δεδομένα βάθους.

Οι δυνατότητες της κάμερας συμπεριλαμβάνουν Ultra-Clear Night Mode 2.0 και PDAF Focus.

Για επεξεργαστή η Elephone κρατά τον P70 της MediaTek που κάνει μια χαρά τη δουλειά του, χωρίς κολλήματα για την καθημερινή χρήση.

Συνδυάζεται με την G72 για τα γραφικά ενώ το κινητό θα μας έρθει με 4GB RAM – εδώ θα μπορούσε να δώσει 6GB – αλλά και 128GB ROM που αυξάνονται με κάρτα έως άλλα 256GB ακόμα!

Η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με το U2, λίιιιιιγο μόνο πιο πάνω, στα 3300mAh και φορτίζει στα 10W ενσύρματα ενώ προσφέρει και ασύρματη φόρτιση!

Εντυπωσιακό πράγματι για ένα κινητό που δεν κοστίζει ούτε 150€!

Τέλος, συνδέεται και στις δυο μπάντες του WiFi, έχει BT4.2, αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη και όχι πλάγια (όπως το U2), ενώ έχει ράδιο, OTA, OTG, NFC και Type-C θύρα.

Κάτι τελευταίο και σημαντικό: Το U2 η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά βαρύ και πλησιάζει επικίνδυνα στο ένα τέταρτο του κιλού!

Όμως στην Elephone το κατάλαβαν και έβαλαν στη δίαιτα το PX Pro, με αποτέλεσμα να ζυγίζει αρκετά πιο κάτω: στα 178γρ.

Στο PreSale του Banggood μπορείτε να το προπαραγγείλετε με μόλις 139€ τελική τιμή, είτε σε γκρι είτε σε πράσινο χρώμα. Ένα από τα πιο VFM κινητά εκεί έξω!

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo