H Jiayu ανακοίνωσε το Jiayu S3, με 3GB RAM, 64bit επεξεργαστή και 4G με 130€!

0

Αν το Elephone P6000 για το οποίο σας μίλησα τις προάλλες σας φάνηκε καλή περίπτωση περιμένετε να δείτε και την πρόταση της Jiayu!

H σαφώς πιο δοκιμασμένη στη χώρα μας Jiayu, παρουσίασε το S3, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο σε 2 εκδόσεις.

Η μία έχει 2GB RAM και δεν έχει NFC και τιμολογείτε περίπου 120€ ενώ η μεγαλύτερη έχει 3GB RAM και NFC και τιμολογείτε 130€. Δε χρειάζεται να σας πω πια θα ψάξετε.

Απο εκει και πέρα οι δυο εκδόσεις είναι πανομοιότυπες:

Οθόνη 5.5″ Full HD ανάλυσης με επίστρωση Corning III, κάμερα 13MP με φακό  Sony IMX214 και Dual Flash, 64bit οκταπύρηνο Chipset της Mediatek (MTK 6752), ενώ η εσωτερική μνήμη είναι 16GB, επεκτάσιμη μέσω MicroSD.

 

H συσκευή είναι Dual Sim, ενώ υποστηρίζει τα 4G δίκτυα της χώρας μας. Σημαντική βελτίωση και στο το οποίο η εταιρία υπόσχεται να είναι γρήγορο και ακριβές, ενώ υποστηρίζει και Glonass

Εμφανισιακά η συσκευή είναι αρκετά κομψή με τις διαστάσεις 152 x 75.5 x 8.9mm με το βάρος της να είναι σε καλά επίπεδα για συσκευή με οθόνη 5.5″ φτάνοντας τα 189gr.

Μέσα στο λεπτό σκαρί, η Jiayu έχει στριμώξει μια μπαταρία 3000mAh.

Η συσκευή κατα την κυκλοφορία της θα έχει 4.4, χωρίς να έγινε αναφορά για πιθανή σε , κάτι που ομως δεν αποκλείεται λόγο του 64bit Chipset

Via GizChina

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] μετά απο μια δυναμική πορεία, και την κυκλοφορία των Jiayu S3 και S3 Plus, μας άφησε χρόνους, και τις συσκευές της στο […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo