Το Oneplus 9 Pro θα κυκλοφορήσει με QHD+ οθόνη, Adaptive Refresh Rate, 10-bit Color , 1300nits φωτεινότητα, και ένα ωραιότατο A+ απο το Displaymate

0

Ξέραμε κατα βάθος οτι το νέο Oneplus 9 Pro θα έρθει εξοπλισμένο με οθονάρα. Τώρα το σιγουρέψαμε.

Ο Pete Lau, που δεν ανέχεται να αποκαλύπτουν άλλοι τα μυστικά πριν την κυκλοφορία, οπότε το κάνει μόνος του, βγήκε στο Twitter, και “έδωσε” στεγνά την οθόνη της νέας ναυαρχίδας της Oneplus, η οποία είναι ΟΣΟ εντυπωσιακή περιμένατε.

Και ακόμα περισσότερο.

Ξεκινώντας απο αυτό που μάλλον ήταν αναμενόμενο, το Panel του Oneplus 9 Pro είναι παρόμοιο, για να μην πώ όμοιο, με αυτό του Oppo Find X3 Pro, που σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητικό, αφού μιλάμε για εξαιρετικό panel.

Η οθόνη του Oneplus 9 Pro, θα έρθει με τεχνολογία LTPO που επιτρέπει τη δυναμική ρύθμιση του ρυθμού ανανέωσης, από μόλις το 1hz, μέχρι και τα 120hz, κάτι που βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό τον φόρτο του High refresh rate στην μπαταρία της συσκευής, αφού τα 120hz χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ οταν έχει νόημα.

Εκτός αυτού, η οθόνη του 9 pro θα είναι QHD+ ανάλυσης, με 10-Bit Color Depth, που σημαίνει 1 δις χρώματα, και μέγιστη φωτεινότητα 1300nits, τα οποία φυσικά θα είναι μόνο στο Auto Mode, και όχι πάντα διαθέσιμα.

Εννοείται βέβαια, ότι μιλάμε για HDR10+ Certified οθόνη, η οποία υποστηρίζει και MEMC, που ανεβάζει τα καρέ σε βίντεο που έχουν γυριστεί σε 30-60 fps για να τα παρακολουθείτε στα 90 ή 120fps στην οθονάρα του νέου σας Oneplus.

Ολα αυτά ειναι αρκετά για να βαθμολογηθεί η οθόνη της συσκευής με A+ απο τη DisplayMate, η οποία πήρε κινητό για δοκιμή, σε αντίθεση με την DxOmark.

Τα νέα Oneplus θα παρουσιαστούν με το καλό την ερχόμενη Τρίτη, στις 23 Μαρτίου.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo