Επίσημη παρουσίαση στις 23 Μαρτίου για το Smartwatch της Oneplus , χωρίς Wear OS. Έχουμε όμως μερικά χαρακτηριστικά του!

0

Τo επερχόμενο Smartwatch της Oneplus έχει μείνει καλά κρυμμένο, κάτι μάλλον σπάνιο στην εποχή των διαρροών που διανύουμε, αλλα δε θα αργήσουμε να μάθουμε τα πάντα, αφού η Oneplus ανακοίνωσε οτι στις 23 Μαρτίου, μαζί με τα Oneplus 9 Series, θα δούμε και το έξυπνο ρολόι της εταιρίας.

Δυστυχώς βέβαια, είχαμε και άλλη επιβεβαίωση. Αυτή του οτι το Smartwatch της Oneplus δε θα τρέχει τελικά Wear OS, κάτι που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες το είχαμε σχεδόν.. αυτονόητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή απογοήτευση, σε όσους περίμεναν ένα Smartwatch με το λογισμικό της Google.

Όπως αποκάλυψε ο Pete Lau, παρότι η Oneplus συνεργάστηκε με την Google για να λύσει ορισμένα θεμελιώδη προβλήματα του λειτουργικού, αποφάσισε τελικά να μην χρησιμοποιήσουν το Wear OS, επιλέγοντας μια λύση που περιορίζει, ορισμένα πολύ σημαντικά αρνητικά του.

“Επιλέξαμε για χρησιμοποιήσουμε ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο RTOS, επειδή πιστεύουμε ότι προσφέρει μια πιο ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία χρήσης, την ώρα που μπορεί να προσφέρει και εξαιρετική αυτονομία, οπότε καλύπτει μερικά από τα μεγαλύτερα παράπονα που έχουν αυτοί που ψάχνουν να αγοράσουν ένα Smartwatch” Δήλωσε ο Pete Lau.

Στη συνέχεια ο “αρχηγός” της Oneplus εξήγησε οτι οι άνθρωποι της εταιρίας θέλουν να φτιάξουν ένα ρολόι που θα χαρίζει μια “εμπειρία χωρίς σκοτούρες” για τους καταναλωτές, με μεγάλη βάση να έχει δοθεί στην απροβλημάτιστη επικοινωνία του ρολογιού με τις υπόλοιπες Oneplus συσκευές, όπως κινητά, ακουστικά και τηλεοράσεις.

Σύμφωνα με τα λίγα που ξέρουμε μέχρι στιγμής, το Oneplus Watch θα έχει στρογγυλή κάσα, και IP68 rating, ενώ θα έχει αυτόματη αναγνώριση εκκίνησης της εξάσκησης, για να καταγράφει τις επιδόσεις σας χωρίς να κάνετε κάτι εσείς, ενώ θα υποστηρίζει και μια δικιά του έκδοση του Warp Charge, που θα του χαρίζει μια εβδομάδα χρήσης, με μόλις 20 λεπτά φόρτισης!

Έξι μέρες έμειναν ακόμα μέχρι την επίσημη παρουσίαση τόσο του ρολογιού, όσο και των Oneplus 9, οπότε όσο περιέργεια και αν έχετε, η υπομονη που θα χρειαστεί να κάνετε είναι μικρή.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo