Baseus GaN 2 Lite φορτιστής στα 65W με μια USB-A και μια USB-C θύρα με 20,4€ τελική τιμή!

0

Οι GaN φορτιστές είναι το μέλλον. Γιατί; Γιατί έτσι γράφουν αυτοί που τους πουλάνε, τι θέλετε από μένα;

Στην πραγματικότητα βέβαια οι GaN φορτιστές είναι πράγματι πολύ καλοί, αφού έχουν μεγάλους ρυθμούς φόρτισης, μικρό μέγεθος, και τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Ο 65W φορτιστής της Baseus είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, και έχει και πολύ καλή τιμή.

Για πάμε να τον δούμε λοιπόν:

Με διαστάσεις 3 x 3.5 x 10 εκατοστά και βάρος 115 γραμμάρια, ο φορτιστής της Baseus είναι πιο μικρός από οτι υπολογίζετε με βάση την ταχύτητα φόρτισης του, και αυτό οφείλεται όπως είπαμε στην νέα GaN 2 τεχνολογία την οποία χρησιμοποιεί.

Μπορεί να φορτίσει σχεδόν τα πάντα απο τις 2 θύρες του, αφού υποστηρίζει τους ρυθμούς φόρτισης για Nintendo Switch, Tablets, Laptops και φυσικά κινητών τηλεφώνων απο όλες σχεδόν τις εταιρίες.

Ο μέγιστος ρυθμός φόρτισης είναι τα 65W απο την USB Type-C ή 45W απο την κανονική USB. Αν χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και τις δύο θύρες η Type-C τραβάει τα 45W και η απλή 15W.

Φυσικά όπως ολά τα προιόντα της Baseus, ποιοτικά είναι άψογος, με ολες τις απαραίτητες προστασίες για τον ίδιο και τις συσκευές σας.

Τέλος υπολογίστε οτι για τον εκμεταλλευτείτε πλήρως θα χρειαστείτε και ένα καλό USB-C to USB-C καλώδιο, όπως αυτό εδώ των 40W της Baseus που έχει και οθόνη που σας δείχνει τη ταχύτητα φόρτισης κάθε στιγμή.

 

Τελευταία ανανέωση:27/04/2021 11:31
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo