Αδιάβροχος προγραμματιστής ποτίσματος, με ηλιακό συλλέκτη, αισθητήρα βροχής και δύο διαφορετικές ώρες έναρξης, στα 35.8€ τελική τιμή!

0

Μετά από αρκετούς προγραμματιστές ποτίσματος, που μας κουπονιάζει κάθε μέρα το Banggood, νομίζω ότι ήρθε και ένας που αξίζει να μοιραστώ μαζί σας.

O προγραμματιστής αυτός της KCASA, μπορεί να είναι πλαστικός, αλλα το κυριότερο είναι οτι είναι αδιάβροχος, αφού έχει IP68 Rating, που σημαίνει οτι μπορείτε να τον αφήσετε με άνεση εκτεθειμένο στη βρύση, να τον δέρνει το νερό και το αγιάζι.

Μάλιστα στην κορυφή του θα βρείτε έναν αισθητήρα βροχής, με επικάλυψη απο χρυσό για να μη σκουριάζει, ο οποίος όταν αντιληφθεί νερό, τότε κάνει παύση στo πρόγραμμα ποτίσματος, για να μην ποτίζει τα φυτά σας που έχει κάνει λούτσα η βροχή, οπότε όχι μόνο αντέχει να είναι εκτεθειμένο, αλλα κάνει και καλύτερη δουλειά έτσι.

Εκεί δίπλα θα βρείτε και έναν ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος γεμίζει την ενσωματωμένη μπαταρία, με μια ώρα φόρτισης, μπορεί να λειτουργήσει για έναν ολόκληρο μήνα, ενώ ακόμα και αν το έχετε στο σκοτάδι, μπορεί να λειτουργεί καθημερινά επι ένα χρόνο, πριν χρειαστεί μπαταρίες.

Ο προγραμματιστής μπορεί να ανοίξει για διάστημα απο 1 μέχρι 999 δευτερόλεπτα , Δηλαδή έχει μέγιστο χρόνο 16.5 λεπτά περίπου.

Ταυτόχρονα μπορείτε να ορίσετε την συχνότητα, δηλαδή απο κάθε μέρα ή κάθε 2 μέρες, μέχρι και κάθε 99 ημέρες, ενώ μπορείτε να βάλετε και δυο ώρες έναρξης καθημερινά.

Με λίγα λόγια ο προγραμματισμός σου είναι οτι πρέπει να τον κήπο σας, αλλα αν το θέλετε για να ποτίζετε μεγάλα δέντρα, τότε είναι λίγο περίεργη διαδικασία, αλλα στο 99.5% των περιπτώσεων θα σας έρθει κουτί.

Στην προσφορά του Banggood, θα βρείτε τον προγραμματιστή της KCASA με 35.8€ τελική τιμή, η οποία γενικά για προγραμματιστεί δεν είναι η φτηνότερη, αλλα απο τη στιγμή που μιλάμε για προγραμματιστή αδιάβροχο, με ηλιακό συλλέκτη και αισθητήρα βροχής, τότε ναι.. ΕΙΝΑΙ η φτηνότερη.

Κουπόνι: BGMAR0807

Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo