[#Ιστορικό_Χαμηλό] Lenovo MG10 : Γυαλιά ηλίου με φωτοχρωμικό γυαλί και Bluetooth ακουστικά με μικρόφωνο ΣΕ ΕΝΑ, με 40.5€!!

0

Αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο να πείσετε τη γιαγιά σας, ότι ταξιδέψατε στο μέλλον μετά τον μουσακά που σας τάισε , τα Lenovo MG10 είναι ένας καταπληκτικός τρόπος.

Σε πρώτη εμφάνιση τα MG10 μοιάζουν με ένα απλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία βασικά οκ, δεν τα λες και πολύ απλά, αφού οι φακοί του έχουν επίστρωση από φωτοχρωμικό γυαλί, το οποίο σκουραίνει όσο μεγαλύτερη ηλιοφάνεια υπάρχει.

Έτσι αν βγείτε στο ντάλα μεσημέρι, θα γίνουν τελείως μαύρα, ενώ αν χωθείτε πίσω στη σπηλιά σας, γίνονται διάφανα για να μπορείτε να βλέπετε χωρίς να κουτουλάτε τα τραπεζάκια επειδή δεν βλέπετε την τύφλα σας.

O σκελετός τους έχει διαστάσεις 165 x 45 x 152mm, είναι κατασκευασμένος από Nylon TR90, και οι φακοί εκτός από την επίστρωση από το φωτοχρωμικό γυαλί, έχουν προστασία για UV400 ακτινοβολία, και anti-Blue light φίλτρο.

Εκτός από χάι-τεκ γυαλί όμως, τα Lenovo MG10 στη βάση των στηριγμάτων τους έχουν δυο μικρά ηχεία, τα οποία στοχεύουν απευθείας μέσα στο αυτί σας.

Με τη βοήθεια τους, και με τη συνεργασία του Bluetooth 5.0, για να συνδέσετε τις συσκευές σας με τα γυαλιά, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε ασύρματα ακουστικά. Υπάρχει και μικρόφωνο, οπότε έχετε κρεμασμένα στα αυτιά σας ένα ολοκληρωμένο Hands Free.

Για να τροφοδοτήσει ολα αυτά, θα βρείτε μια μπαταρία 120mAh η οποία χρειάζεται περίπου 2 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, και διαρκεί 6 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής, ή σχεδόν 16 ώρες κλήσεων. Πως γίνεται να έχει τόσο μεγάλη διαφορά στις κλήσεις; Δεν έχω ιδέα, έτσι λέει η Lenovo.

Αυτή η Gadgetάρα έρχεται βγαλμένη απο το μέλλον, σε αρκετά ελκυστική τιμή, αφού στο Presale του Banggood, θα βρείτε τα Lenovo MG10 με 40.5€.

Οι αποστολές ξεκινούν άμεσα, και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της αποστολής.

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή

Κουπόνι: BG6dc9f5

Τελευταία ανανέωση:02/09/2021 12:30
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo