€39,10 Απόκτησε το
BG137e62
Ιστ. Χαμηλό

[#Ιστορικό_χαμηλό] IMILAB EC3 – Νέα 1080p εξωτερική κάμερα με αυτόματη περιστροφή μέσω APP στα 39.1€ από Τσεχία!!

5

Νομίζω ότι έχετε βαρεθεί να βλέπετε την IMILAB EC2 που κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει σε προσφορά, διότι το Banggood έχει τόσο στοκ για να καλύψει τις ανάγκες όλου του κόσμου.

Όμως βαρεθήκατε κι εσείς κι εγώ. Κι ενώ υπάρχει και η EC4 που θα δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, για την ώρα θα αρκεστούμε σε ένα σύντομο “ταξίδι” για να δούμε την IMILAB EC3.

Μια κάμερα που αξίζει τα χρήματα που σας ζητάει για έναν και μόνο λόγο. Βασικός λόγος κατά τη γνώμη μου. Περιστρέφεται αυτόματα μέσω του application στο κινητό σας.

Απλά τα πράγματα…

Σε μια εποχή που οι κάμερες κοντεύουν να φτάσουν τον αριθμό των κινητών τηλεφώνων (καλά.. υπερβάλλω) δεν είναι πολλά τα σημεία στα οποία μπορεί κάποια από αυτές να ξεχωρίσει.

Η IMILAB EC3 το κάνει σε αυτό το κομμάτι. Θα την τοποθετήσετε πανεύκολα όπου επιθυμείτε και στη συνέχεια θα τη συνδέσετε με το internet στο γραφείο ή στο σπίτι κτλ.

Η σύνδεση αυτή μπορεί να γίνει είτε ασύρματα, είτε ενσύρματα αν δεν είναι μεγάλος μπελάς και στη συνέχεια εγκαθιστάτε την εφαρμογή της.

Αυτό ήταν! Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου και του application, θα μπορείτε να περιστρέφετε την κάμερα κατά 180 μοίρες!

Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει και δεξιά και αριστερά από το οπτικό της πεδίο, το εύρος του οποίου φτάνει τις 110 μοίρες.

Αυτό αν το συνδυάσετε με την τεχνολογία Human Detection που έχει, αποτελεί game changer στις κάμερες και μακάρι πλέον αυτό το χαρακτηριστικό της περιστροφής να γίνεται όλο και περισσότερο συχνό!

Το Human Detection καταλαβαίνει αν η κίνηση που εντοπίστηκε είναι από άνθρωπο ή ζώο και σας ειδοποιεί κι εσείς βλέπετε τα πάντα από το κινητό σας.

Η IMILAB EC3 έχει και αμφίδρομη επικοινωνία για να μπορείτε να μιλάτε ή να ακούτε τι γίνεται στο χώρο που την έχετε τοποθετήση.

Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει είτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά αφού είναι πιστοποιημένη με IP66 και αντέχει χιόνια, βροχές και γενικά κακοκαιρία.

Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι είναι συμβατή με ΜΕΓΑΛΕΣ σε χωρητικότητα κάρτες SD έως και 256GB για να αποθηκεύετε τα video σας, τα οποία επεξεργάζονται με H.265 και όχι με το “παλιό” H.264.

Κι όλα τα παραπάνω φίλοι μου θα γίνουν δικά σας με 39.1 τελική τιμή από Τσεχία! Μπήκε εύκολα στη δική μου wishlist…

Κουπόνι: BG137e62

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα.!
Ιστορικό τιμής για [Global Version] IMILAB EC3 3MP Outdoor Smart IP Camera APP Remote Control Two-way Audio Night Vision Wifi Home Monitor CCTV
Τελευταίες ανανεώσεις:
  • €39,10 - 13/05/2023
  • €48,20 - 09/05/2023
Πρώτη εμφάνιση: 09/05/2023
  • Μεγαλύτερη τιμή: €48,20 - 09/05/2023
  • Χαμηλότερη τιμή: €39,10 - 13/05/2023
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για [Global Version] IMILAB EC3 3MP Outdoor Smart IP Camera APP Remote Control Two-way Audio Night... - €39,10
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo