€40,20 Απόκτησε το
BG100PCS

[#Ιστορικό_Χαμηλό] iMars J06 : To Jump Starter 2000Α, που φέρνει λίγο σε Autobot, με μπαταρία 22000mAh στα 40.2€!

1

Όπως λέω και στον τίτλο, για κάποιο λόγο το iMars J06 μου φέρνει λίγο σε Optimus Prime, χωρίς να ξέρω ακριβώς γιατί. Λογικά πεινάω, πάντα οταν έχω περίεργα συμπτώματα, είναι από την πείνα.

Στην πραγματικότητα βέβαια, ουδεμία σχέση έχει το Jump starter της προσφοράς, εκτός αν μείνει από μπαταρία ο Optimus και πάτε να τον βάλετε μπροστά.

Το iMars J06 έχει μπαταρία 22000mAh με τον Controller του να μπορεί να στείλει μέχρι 2000A σε Peak ή 1000Α σε σταθερή παροχή για να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο σας.

Αυτά τα νούμερα σημαίνουν ότι μπορεί να εκκινήσει επιτυχώς κινητήρες βενζίνης μέχρι και 7.000 κυβικά στα 12V, ή κινητήρες Diesel μέχρι 5.000 κυβικά στα 12V. Αρκεί φυσικά η μπαταρία να μην είναι τελείως ξελιγωμένη.

Φαντάζομαι ότι το 1200αρακι το δικό μου θα το καταφέρει λοιπόν.

Φυσικά ολη αυτή η μπαταριάρα θα ήταν κρίμα να πηγαίνει χαμένη μόνο για για το jump starter, για αυτό και η iMars έχει προσθέσει USB θύρες για να μπορείτε να φορτίσετε το κινητό σας, ή να τροφοδοτήσετε της USB συσκευές σας.

Μάλιστα, μπορεί στη μία θύρα η φόρτιση να είναι αργή, αφού φτάνει μόλις τα 10W, στην δεύτερη όμως τα πράγματα είναι καλύτερα, αφού έχουμε υποστήριξη για 18W, στα 9V/2A ή στα 12V/1.5A.

Στην πρόσοψη του θα βρείτε και έναν LED φακό για την δύσκολη ώρα, ο οποίος με βάση τη χωρητικότητα της μπαταρίας, φαντάζομαι ότι θα μπορεί να δουλεύει για μέρες.

Η φόρτιση του γίνεται μέσω USB-C, και έχει πάνω του 5 ενδείξεις LED για να βλέπετε ανα πάσα στιγμή τα επίπεδα της μπαταρίας.

Το iMars J06 έχει διαστάσεις 21 x 8.6 x 3 εκατοστά, και βάρος που δεν λένε γιατι μάλλον δεν θέλουν να ξέρουμε, ενώ είναι κατασκευασμένο από πλαστικά που είναι σύμφωνα με το πρότυπο UL 94-V0, που με λίγα λόγια σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά στη φωτιά.

Στη συσκευασία θα βρείτε το Jump starter, ένα σετ δαγκάνες, ένα καλώδιο φόρτισης, και ενα τσαντάκι μεταφοράς, και το Banggood για το επόμενο διάστημα σας το πουλάει με μόλις 40.2€!

Κουπόνι: BG100PCS

VIP κουπόνια από το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε από πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα!
Τελευταία ανανέωση:25/11/2022 10:41
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo