Yoobao H40: ΤΟΥΒΛΟ ναι… αλλά έχει και 40.000mAh μπαταρία σε μόλις 15.5 εκατοστά και φτάνει έως 45W!!

0

Yoobao H40 αγαπητοί μου. Ένα power bank που έρχεται να μας θυμίσει ότι δεν χρειάζεται να ξερογλείφεστε όταν παρουσιάζουμε ανά καιρούς ολόκληρα Power Stations.

Ξέρετε για τι πράγμα σας γράφω… για εκείνους τους σταθμούς ενέργειας με τα πολλά, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ mAh μπαταρίας στο εσωτερικό τους, ικανά να φορτίσουν από οδοντόβουρτσα, μέχρι laptop.

Το εργαλείο που σας έχουμε σήμερα όμως φορτίζει κι αυτό λαπτοπ και είναι πολύ πιο μικρό!

Αυτά όμως θέλουν και κουβάλημα κι ενώ έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα – συνεχίζω και θέλω κάποια στιγμή ένα τέτοιο – πλέον υπάρχουν και πιο… φορητές λύσεις.

Όπως το Yoobao H40, από την… ποια άλλη; την Yoobao βέβαια που δεν θυμάμαι να την έχω ξανακούσει. Σχωράτε με.

Το ΤΟΥΒΛΟ αυτό, διότι περί τούβλου πρόκειται, θα το έχετε μαζί σας – αν είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα μαζί του με το βάρος του – και αυτό θα σας ανταμείψει.

Διότι ναι… είναι μεγάλο. Αν και όχι υπερβολικά μεγάλο, αφού το μήκος του είναι λίγο πιο πάνω από 15 εκατοστά. Μια χαρά δλδ.

Οι πλήρεις διαστάσεις του είναι 15,6×7,3×7,3 και το βάρος του… ααααχχχ το βάρος του! Αυτό φτάνει τα 890 γραμμάρια.

Αν δεν έκλεψε λίγο στο ζύγι η Yoonbao για να μην μας απογοητεύσει περισσότερο. Πάντως, πλάκα-πλάκα, αν το φάει κανείς τέτοιο πράμα κατακούτελα… άστο καλύτερα!

Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο όμως, τόσο οι διαστάσεις όσο και το βάρος έχουν πολύ καλή εξήγηση που είναι σε υπερβολικό βαθμό για power bank.

Κι αυτό επειδή το Yoobao H40 δεν έχει ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα μιλιαμπερόρια μπαταρίας. ΈΧΕΙ 40.000mAh!!!

Χωνέψτε το! ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ μιλιαμπερόρια!

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει με τις φορτίσεις σας, αν συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι θα έχετε ένα τέτοιο τούβλο πάνω σας.

Κάτι άλλο να σας γράψω δεν έχω. Είναι power-bank, έχει δύο usb και μία Type-C, υποστηρίζει PD/QC3.0/SCP/FCP/AFC από τα πρωτόκολλα ταχύτητας και είναι σε μαύρο ή άσπρο χρώμα.

Στη συσκευασία θα βρείτε κι ένα καλώδιο Type-C to Type-C για να το φορτίζετε. Πόσες ώρες; Κάτι παραπάνω από δύο ώρες.

Επιπλέον έχει πολλαπλές ασφάλειες και μπορεί να φορτίσει και λαπτοπ, αν το τελευταίο τραβάει έως 45W. Πιο πάνω δεν φτάνει. Ξεπερνάει πάντως τα 30W του φορτιστή ενός MacBook Air!

Αλλά και αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό για ένα power-bank. Στην προσφορά του Banggood θα το βρείτε με 52.6€ από Τσεχία!

Κουπόνι: BG2efa94

Τελευταία ανανέωση:21/05/2022 16:23
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo