€408,50 Απόκτησε το
BG9ea694

[Τελευταίο Κομμάτι] Teclast T.BOLT F15 Pro : Οθόνη 15.6″ με Intel i3-1005G1 και 12GB RAM με 408.5€!!

0

-Και- τα λάπτοπ, είναι μια κατηγορία τεχνολογικών προϊόντων, που έχει τραβήξει αρκετά μεγάλη ανηφόρα στο κομμάτι των τιμών την τελευταία διετία, οπότε το να βρείς VFM συσκευή είναι λίγο δύσκολο.

Αραιά και που όμως, εμφανίζονται προσφορές όπως αυτή του Teclast T.BOLT F15 Pro, το οποίο είναι πολύ καλά εξοπλισμένο, και σωστό hardware για την τιμή του, που σου αφήνει την αίσθηση ότι θα δικαιώσει ακόμα και το τελευταίο ευρώ που θα πληρώσεις για να το αποκτήσεις.

Το Teclast T.BOLT F15 Pro έχει οθόνη 15.6″, με Full HD ανάλυση και ελαφριά κύρτωση στις άκρες για να παντρεύεται όμορφα με το όχι και τόσο μεγάλο πλαστικό Bezel.

Παρότι φτηνό, έχει μεταλλικό Unibody σκελετό, ο οποίος έχει πάχος 2 εκατοστά, και βάρος κάτω από τα δύο κιλά, έστω και ελάχιστα.

Η Teclast έχει προσθέσει έναν Intel i3 10ης γενιάς, πιο συγκεκριμένα τον 2C/4T Intel Core i3-1005G1 στα 3.4Ghz, που συνοδεύουν μια Intel UHD Graphics GT1 , 12GB RAM και 256GB SSD.

Την ψύξη του αναλαμβάνει ένα συστημα ψύξης με διπλά heat pipes και ανεμιστήρα, ενώ κάπου εκει δίπλα θα βρείτε και τη μπαταρία  53.58Wh (4700mAH στα 11V) που του χαρίζει περίπου 8 ώρες χρήσης.

Σημαντικό για μένα, είναι οτι το πληκτρολόγιο του Teclast T.BOLT F15 Pro περιλαμβάνει και το Numpad, οπότε και μιλάμε για πλήρες πληκτρολόγιο, το οποίο δυστυχώς δεν είναι backlit. Απο κάτω του θα βρείτε κεντραρισμένο και ένα αρκετά μεγάλου Touchpad.

Στην κορυφή της οθόνης, θα βρείτε μια κάμερα 2MP, με το λάπτοπ της Teclast να είναι ΓΕΜΑΤΟ θύρες. Έτσι θα βρείτε θύρα Ethernet, 2 x USB 3.0 θύρες, , θύρα ακουστικών, Card Reader, HDMI Out και μια USB-C θύρα. Φυσικά, θα βρείτε Bluetooth 4.2 και Dual Band WiFi.

Σε ότι αφορά το λογισμικό τώρα, το Teclast T.BOLT F15 Pro έρχεται με Global Windows 10 προεγκατεστημένα, με την υποστήριξη για Windows 11 να είναι ερωτηματικό.

Στο Banggood, θα βρείτε το Teclast T.BOLT F15 Pro με 408.5€ τελική τιμή, η οποία είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά αν υπολογίσετε ότι πάνω από 20€ από αυτά είναι τα μεταφορικά.

Αν όμως είστε VIP στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή

Κουπόνι: BG9ea694

Τελευταία ανανέωση:16/05/2022 14:00
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo