Bominfit M7 : Διάδρομος γυμναστικής μπαμπάτσικης κατασκευής με δυνατότητα αναδίπλωσης, στα 341.8€!

0

Αν ψάχνετε την πιο γελοία καμπάνια marketing, μη πάτε παρακάτω, καθίστε λίγο να δείτε τις φωτογραφίες που έχουν φτιάξει οι άνθρωποι της Bominfit για να διαφημίσουν τον διάδρομο γυμναστικής τους.

Πέραν βέβαια του αστείου της υπόθεσης, που έχουν κάνει photoshop ανθρώπους να τρέχουν πάνω στον διάδρομο, λες και τρέχουν πάνω στο σινικό τοίχος, ο Bominfit M7 είναι ένας αξιόλογος διάδρομος, σε πάρα πολύ καλή τιμή.

Αυτό που κάνει εντύπωση αρχικά, είναι ότι φαίνεται πάρα πολύ στιβαρός και γενικά.. “ευρύχωρος” αλλα ταυτόχρονα αυτό σημαίνει οτι θα χρειαστείτε και μπόλικο χώρο.

Το πράγμα με το χώρο βελτιώνεται λίγο, αν λάβετε υπόψιν σας οτι ο M7 μπορεί να διπλώσει προς τα πάνω κατά 90 μοίρες για να περιορίσει το μέγεθος του, αλλα και πάλι, μιλάμε για διάδρομο που μόνο διάδρομος που τρέχετε πάνω του είναι 42 x 102 εκατοστά, και το συνολικό του μέγεθος φτάνει τα 130 x 68 x 123 εκατοστά.

Απο την άλλη, μπορεί να πιάσει απο 1-12 χιλιόμετρα την ώρα, αφού έχει μοτέρ 2hp και να σας “τρέξει” ακόμα και αν ζυγίζετε 120 κιλά.

Στην κορυφή του θα βρείτε 2 υποδοχές για ποτήρια, ένα για μπύρα ένα για κοκα κόλα, και μια LCD οθόνη την οποία σύμφωνα με τις φωτογραφίες της Bominfit θα χρειαστείτε σκάλα για να φτάσετε (τι έχουν κάνει ρε οι άνθρωποι;)

Τέλος να σας πώ οτι μπροστά, έχει κόντρες για τα πόδια, για να τον χρησιμοποιήσετε αι για άλλες ασκήσεις, αλλα και κάτι που μοιάζει με ζώνη δόνησης, αλλα δεν αναφέρεται πουθενά μέσα ξεκάθαρα το τι είναι αυτό, και αν έρχεται μαζί με τον διάδρομο.

Ακόμα και χωρίς αυτό βέβαια, ο Bominfit M7 είναι αρκετά VFM, αφού για τέτοιο θηρίο, θα χρειαστεί να πληρώσετε μόλις 341.8€ τελική τιμή απο την Πολωνική αποθήκη του Banggood!

Κουπόνι: BG1466ce

Τελευταία ανανέωση:15/11/2021 11:44
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo