€110,00 Απόκτησε το
ANKERQ35

Anker Soundcore Life Q35 : Εξαιρετικά Bluetooth ακουστικά, με κορυφαίο Noise Canceling στα 110€!

0

Μπορεί την Anker να την έχετε συνδυάσει με φορτιστές και PoweBanks, αλλα η σειρά Soundcore Life έχει μερικά από τα καλύτερα ακουστικά της κατηγορίας τους.

Τα Anker Soundcore Life Q35 είναι το νεότερο μοντέλο της σειράς, και είναι νομίζω εξαιρετικά από κάθε άποψη.

Ξεκινώντας από τον ήχο, τα Anker Soundcore Life Q35 έχουν Drivers 40mm με διάφραγμα από μετάξι, και έχουν υποστήριξη για Hi-Res Audio αλλα και Wireless Hi-Res Audio.

Εκεί που ξεχωρίζει με διαφορά όμως το σετ ακουστικών της Anker, είναι στο Noice Canceling.

Με τρία διαφορετικά modes (Indoor, Outdoor και Transport) τα Anker Soundcore Life Q35 μπορούν να απομονώσουν με επιτυχία τους εξωτερικούς θορύβους, σε κάθε περίσταση, για να απολαμβάνετε τη μουσική σας.

Το Outdoor να είναι στην ουσία το Tranparent Mode, που επιτρέπει στους ήχους τριγύρω σας να περνάνε στα ηχεία, για να ακούτε αυτοκίνητα, φωνές κτλ, που είναι σημαντικό για την ασφάλεια σας, όταν περπατάτε.

Το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα Q35 και στις κλήσεις, αφού εκτός από τα διπλά μικρόφωνα, η Anker εκμεταλλεύεται και την A.I. για να ξεκαθαρίσει τη φωνή σας, μέσα στη φασαρία, και να την μεταδώσει στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Η σύνδεση με τις συσκευές σας, γίνεται μέσω Bluetooth 5.0, με υποστήριξη για LDAC, και η μπαταρία που θα βρείτε ενσωματωμένη στη συσκευή προσφέρει αυτονομία 60 ωρών (ή 40 ωρών με το ANC ενεργό) και χρειάζεται δύο ωρίτσες για μια πλήρη φόρτιση.

Τα Anker Soundcore Life Q35 είναι μια εξαιρετική All Around επιλογή για ακουστικά, αφού έχουν πολύ καλό ήχο, εξαιρετικό ANC, και σας προσφέρουν και ποιοτικές κλήσεις, με την τιμή τους να είναι στα 110€ απο το Hekka.

Κουπόνι: ANKERQ35

Τελευταία ανανέωση:12/11/2022 23:54
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo