€32,20 Απόκτησε το
Flash Sale

BlitzWolf BW-STB2 : Τρίποδο με Ring LED και βάση για κινητό ΚΑΙ για Tablet, με 32.2€!

0

Αν είστε και εσείς στη βιομηχανία του θεάματος, δηλαδή με λίγα λόγια έχετε πλέον τικ-τοκ ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχετε εσείς οι νεολαίοι, τότε το BlitzWolf BW-STB2 είναι απαραίτητο εργαλείο.

Το τρίποδο της Blitzwolf έχει μέγεθος μόλις 44cm διπλωμένο, αλλα φτάνει το 1.35 μέτρα σε ύψος με τρία Quick Locks να μπορούν να ρυθμίσουν το ύψος σε οποιοδήποτε νούμερο ανάμεσα σε αυτά τα δύο.

Στην κορυφή του, θα βρείτε μια βάση η οποία έχει μια υποδοχή 1/4″ για να βιδώσετε πάνω ότι θέλετε. Βάση κινητό, κάμερα, φως LED, ακόμα και προτζέκτορα. Οτι θέλετε.

Το άνοιγμα των ποδιών του είναι 46 εκατοστά, που σημαίνει πως ότι και αν βάλετε στην κορυφή, μπορεί να το κρατήσει με ασφάλεια.

Στο πακέτο θα βρείτε ένα Ring LED με 3 διαφορετικές θερμοκρασίες λευκού, και ρυθμιζόμενη ένταση, αλλα και 2 βάσεις, μια για κινητό και μια για Tablet, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΟΛΑ ταυτόχρονα!

Το LED έχει ένα καλώδιο USB με ενσωματωμένο χειριστήριο για να αλλάζετε ένταση και χρώμα, ενώ θα βρείτε και ένα ασύρματο χειριστήριο στο τρίποδο για να τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο απο απόσταση.

Ολη η πακετάρα, κοστίζει μόλις 32.2€ τελική τιμή από το Banggood, με το BlitzWolf BW-STB2 να δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό τα λεφτά του, παρότι βέβαια αν θέλετε να βρείτε κάτι παρόμοιο, αλλά όχι τόσο ποιοτικό, γλιτώνοντας λεφτά, σίγουρα θα βρείτε.

Αν όμως είστε VIP5 στο BG, μπορείτε ΑΠΟ ΕΔΩ να πάρετε έξτρα κουπονάκι (συνδυάζεται με αυτό που βλέπετε παρακάτω) και να πέσει η τιμή

Κουπόνι: Δεν έχει, είναι Flash Sale 

Τελευταία ανανέωση:31/08/2022 19:10
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo