€40,20 Απόκτησε το
BGcb13b4

Xiaomi Greenworks. Πολυεργαλείο τύπου Dremel με μπαταρία, σε φουλ πακετάκι, για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας.

1

H Greenworks είναι μια ακόμη εταιρία που ανήκει στην αλυσίδα της Xiaomi Youpin, οπότε έστω και μέχρι ένα σημείο έχει τη μαγεία -και την οικονομική στήριξη- της γνωστής εταιρίας, και το Mini Dremel της νομίζω το κάνει ξεκάθαρο.

Το πολυεργαλείο μπαταρίας της Greenworks, Μπορεί να γίνει το δεξί σας χέρι σε μικροδουλειές, που απαιτούν ακρίβεια και προσοχή, δηλαδή σε όλες τις δουλειές που δεν μπορώ να κάνω ούτε με μισό πακέτο ηρεμιστικά.

Έχει βάρος μόλις 225 γραμμάρια, μοτέρ 80W, που γυρίζει από 5000-30.000 στροφές το λεπτό, και διαστάσεις 194 x 36mm.

Μαζί με το κυρίως εργαλείο, θα πάρετε και ένα βαλιτσάκι μεταφοράς, με 52 διαφορετικές κεφαλές που σας επιτρέπουν να κάνετε τα πάντα. Τρύπες, γυάλισμα, χάραξη, γυαλοχάρτισμα και γενικά ότι θα περιμένατε να κάνετε με ένα μινι Dremel.

Έχει τσοκ με μηχανισμό κλειδώματος, ένα δυνατό LED μπροστά για να βλέπετε τι κάνετε, και επιλογή ανάμεσα σε 6 διαφορετικές ταχύτητες, με ένα απλο κουμπί.

Στο εσωτερικό του, θα βρείτε μια μπαταρία 1000mAh, που φορτίζει μέσω USB-C και μπορεί να του χαρίσει περίπου 40 λεπτά λειτουργίας, με μια φόρτιση.

Ομολογώ ότι παρότι δεν έχω σχέση με δουλείες που θα χρειαζόντουσαν ένα τέτοιο εργαλείο, είναι τόσο προσεγμένο και πλήρες, που με βάζει σε σκέψεις να πάρω ένα καβάτζα, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ, ΙΣΩΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΚΑΛΙΖΩ MINI ΑΦΡΟΔΙΤΕΣ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ!

Στο Banggood, θα βρείτε το Xiaomi Greenworks με 40.2€.

Κουπόνι: BGcb13b4

Τελευταία ανανέωση:27/08/2022 15:49
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo