€27,10 Απόκτησε το
BGRJDP18VN

Μπουλονόκλειδο 18V διπλής κεφαλής Drillpro με Brushless μοτερ στα 27.1€ απο Ευρώπη!

1

Γενικά εδώ σας έχουμε παρουσιάσει αρκετά εργαλεία που είναι τρομερές περιπτώσεις, αλλα το μπουλονόκλειδο της Drillpro που έχουμε σήμερα ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ που το έχουμε, είναι απλά αμαρτία να μην το έχετε.

Ξεκινώντας να πούμε τα αυτονόητα που όμως είναι σημαντικά. Το μπουλονόκλειδο της προσφοράς ΔΕΝ έχει μπαταρία στο πακέτο, είναι όμως συμβατό με Makita μπαταρίες 18V, είτε επίσημες είτε ανεπίσημες. Αν δεν έχετε ήδη μια τέτοια μπαταρία, υπολογίστε την αγορά της στο συνολικό κόστος.

Αν έχετε όμως, με ένα ελάχιστο αντίτιμο, μπορείτε να αποκτήσετε το μπουλονόκλειδο μπαταρίας της DrillPro, με Brushless μοτέρ που γυρίζει μέχρι τις 4000 στροφές, και φυσικά έχει λειτουργία κρούσης.

Έχει διπλή κεφαλή, αφού εκτός απο φωλιές παίρνει και κατσαβίδια/καρυδάκια και τρυπάνια με τετράγωνη υποδοχή 1/4, οπότε κάνει σχεδόν για όλα.

Η μέγιστη ροπή του, φτάνει τα 520N.m και στην βάση του θα βρείτε ένα κουμπί εναλλαγής των Modes του, αφού έχει δύο διαφορετικά. Μπροστά απο τη λαβή, έχει και ένα LED.

Ολο αυτό το πακέτο, κοστίζει 27.1€ απο την Τσέχικη αποθήκη του Banggood, που σίγουρα δεν είναι η καλύτερη που το έχουμε βρει, αλλα με το VIP κουπονάκι στρώνει λίγο η δουλειά.

Κουπόνι : BGRJDP18VN

VIP κουπόνια απο το Banggood
Αν είστε VIP στο Banggood, μπορείτε να πάρετε έξτρα κουπονάκια έκπτωσης ΑΠΟ ΕΔΩ (συνδυάζονται με αυτό που βλέπετε απο πάνω) και να κατεβάσετε την τιμή μερικά ευρώ ακόμα.!
Τελευταία ανανέωση:21/07/2023 13:11
-
Ειδοποιηθείτε για χαμηλότερη τιμή!
Πρόσθεσε μια ειδοποίηση για Μπουλονόκλειδο 18V διπλής κεφαλής Drillpro - €27,10
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo