Εφαρμογή Formula 1 για Android

0

f1Η Formula 1 είναι το πιο διάσημο μηχανοκίνητο άθλημα, και από τα πιο διαφημισμένα αθλήματα όλων των ειδών. Ένα τέτοιο άθλημα λοιπόν δε θα μπορούσε παρα να έχει εφαρμογή για το Android.

Γενικά για τη Formula 1 υπάρχουν αρκετές εφαρμογές, με διαφορά η καλύτερη όμως είναι η επίσημη εφαρμογή με τις ευλογίες της FIA και της Vodafone.

Όλα στον κόσμο της F1 έχουν να κάνουν με το χρόνο. Έτσι και τα περισσότερα στοιχεία της εφαρμογής δίνουν χρόνους. Το F1 2011 καλύπτει και τις τρείς μέρες κάθε Grand Prix και όχι μόνο την αγωνιστική μέρα. Έτσι  έχετε εικόνα για τις τρείς περιόδους ελεύθερων δοκιμών, τα επίσημα δοκιμαστικά που οριζουν την σειρά εκκίνησης, αλλα και τον αγώνα.

Το timing σας δίνει μια εικόνα για τα αποτελέσματα ενός grand Prix, δηλαδή το χρόνο του νικητή, τις διαφορές των επόμενων, καθώς και πόσα pit stop πραγματοποίησε ο  κάθε οδηγός. Αν κάποιος αγώνας (επίσημος ή δοκιμαστικό) βρίσκετε σε εξέλιξη μπορείτε να παρακολουθείτε live του χρόνους των οδηγών.

Βέβαια η εφαρμογή δε σταματάει στους χρόνους. Το Formula 1.com 2011 παρουσιάζει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα κατά τη διάρκεια της έναρξης του αγώνα. Θερμοκρασία οδοστρώματος, θερμοκρασία αέρος, ταχύτητα και υγρασία ανέμου αλλα και η κατευθυνσή του, είναι μερικές από τις μετρήσεις που μπορούν να καλύψουν ολες τις απορίες σας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε ο αγώνας.

Επίσης εξαιρετικά χρήσιμο, για να αντιληφθείτε τη διακύμανση του αγώνα είναι το Lap Chart το οποίο δείχνει τα σκαμπανεβάσματα στις θέσεις των οδηγών σε ένα γράφημα στο οποίο μπορείτε να τονίσετε τη γραμμή του οδηγού που σας ενδιαφέρει.

Κάτι που δεν περίμενα και με εξέπληξε ευχάριστα είναι το Commentary, το οποίο σας δίνει πραγματικά όλο τον αγώνα στο πιάτο, αφού εκει καταγράφονται όλα τα σημαντικά γεγονότα του αγώνα, αλλα και σε πιο γύρο έγιναν. Έτσι μπορείτε να ανακαλύψετε τη χρονική στιγμή που γίνονται όλα όσα μπορούν να κρίνουν έναν αγώνα(pit stop, προσπεράσεις, ατυχήματα κτλ).
Βέβαια από όλα αυτά δε θα μπορούσαν να λείπουν και η βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών.

formula 1 formula 1 formula 1 formula 1

formula 1 formula 1 formula 1

Το Formula1.com 2011 είναι μια πλήρης εφαρμογή για όσους ασχολούνται λίγο η περισσότερο με τον μαγικό κόσμο της F1, και μπορεί να απαλύνει τον πόνο σας σε περίπτωση που χάσετε την προβολή κάποιο Grand Prix, αφού με το συνδιασμό των δυνατοτήτων του, μπορείτε να έχετε μια πλήρέστατη εικόνα για τον αγώνα.

[app=com.formula1.twothousandelevenapplication]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo