Κάντε Backup τα πάντα χωρίς root με το Carbon App Sync and Backup

0

carbonΣτο Google Play θα βρείτε πολλές επιλογές όσο αφορά της εφαρμογές που σας επιτρέπουν να κρατήσετε αντίγραφα των εφαρμογών σας.

Στην αρένα αυτή προστέθηκε και το Carbon App Sync and Backup, για το οποίο είχαμε μιλήσει πριν καμιά βδομάδα.

Έχοντας βγει πλέον από το Beta, η εφαρμογή του Koushik Dutta , ο οποίος είναι δημιουργός και του γνωστού μας ClockworkMod, είναι πλέον διαθέσιμη για κατέβασμα μέσω του Google Play, και διεκδικεί επάξια μια θέση στις συσκευές μας.

Η εφαρμογή έχει μια δωρεάν και μια επί πληρωμή έκδοση με την πρώτη να προσφέρει Backup στην SD και το PC σας, ενώ η δεύτερη κοστίζει 3 ευρώ, και εκτός του ότι αφαιρεί τις διαφημίσεις, σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε αυτόματα backup ανα ορισμένα χρονικά διαστήματα, αλλά και να αποθηκεύετε τα αντίγραφα σας σε υπηρεσίες Cloud, όπως το Dropbox, το Box, και το Google Drive.

H εφαρμογή λειτουργεί τόσο σε rooted όσο και σε non-rooted συσκευές, πράγμα που αποτελεί μάλλον και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του.

Στην περίπτωση που δεν έχετε root, η εφαρμογή χρειάζεται τα Drivers για το κινητό σας εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, και μια έξτρα εφαρμογή  ώστε να αποθηκεύσει τα δεδομένα των εφαρμογών εκεί.

Επίσης όπως φανερώνει και το όνομα του,  μέσω του Carbon μπορείτε να συγχρονίζετε τα δεδομένα των εφαρμογών σας ανάμεσα στις συσκευές σας, αρκεί να έχετε την premium έκδοση, και να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή σε όσες συσκευές θέλετε να συγχρονίσετε.

Τέλος σημειώστε οτι το Carbon ΔΕΝ δουλεύει σε συσκευές Motorola. Λόγο ενός Bug στο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων στις συσκευές της Motorola η εφαρμογή δεν μπορεί κάνει τη δουλειά της σωστά.

Google Play

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo