Πέντε νέα παιχνίδια που ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάσετε στο Android σας

0

heroes of order and chaosΣήμερα σας έχω 5 φρέσκα παιχνιδάκια που ξεχώρισα τις τελευταίες εβδομάδες.  Ολα τα παιχνίδια είναι εντελώς, ή σχεδόν δωρεάν, για αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείτε για την οικονομική κρίση. Για να ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

Line Runner 2

line runner 2

Η DjinnWorks φέρνει τη συνέχεια του αγαπημένου Line Runner στα Android μας.

Το Line Runner 2 είναι ένα απλό παιχνίδι στο οποίο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οδηγήσετε τον Stickman όσο πιο μακριά γίνεται πηδώντας πάνω απο τα κουτάκια ή ρολλάροντας απο κάτω τους.

Βέβαια αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται και θα χρειαστείτε αρκετή εξάσκηση για να τα καταφέρετε.

Το παιχνίδι έχει αρκετές πίστες με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας ενώ αν θέλετε μπορείτε να αλλάξετε και το background για να μη βαριέστε. Αν τα βρείτε πολύ σκούρα ή αν θέλετε να το δώσετε στο αδελφάκι σας να το παίξει(ναι ναι εντάξει, οχι οτι πεθαίνετε κάθε ένα μέτρο, “το θέλει το αδελφάκι σας”) υπάρχει το Kids Mode, το οποίο κάνει το παιχνίδι αρκετά πιο αργό και εύκολο.

Τέλος στη διάθεση σας υπάρχουν και αρκετοί χαρακτήρες αλλά και Power Ups που μπορείτε να ξεκλειδώσετε μαζέυοντας νομίσματα απο τις πίστες του παιχνιδιού.

Google Play

Trial Xtreme 3

trial xtreme 3

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς με μια ακόμα πιο εξαιρετική Physics Engine η οποία εκτοξέυει στο παιχνίδι.

Για όσους δεν το ξέρετε, στα Trial Xtreme αυτό που έχετε να κάνετε είναι να οδηγήσετε τη μηχανή σας μέχρι το τέλος της πίστα, κάτι που όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού έχετε να αντιμετωπίσετε τον χειρότερο εχθρό του αναβάτη, τη βαρύτητα.

Το παιχνίδι σας προσφέρει 76 πίστες απο τις οποίες διαθέσιμες στη Free έκδοση είναι μόλις 12.

To παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε είτε με το accelerometer είτε με onscreen buttons, και σας συμβουλεύω να το κάνετε με τον δεύτερο τρόπο, αφού πολλές φορές το παιχνίδι απαιτεί λεπτό χειρισμό.

Απο εκεί και πέρα μπορείτε να τροποποιήσετε την εμφάνιση του αναβάτη και της μηχανής σας, να ανταγωνιστείτε τα Ghosts των φίλων σας , ή άλλων παικτών, και να κατακτήσετε τη κορυφή των Score tables που υπάρχουν ξεχωριστά για κάθε level.

Google Play

Royal Revolt

royal revolt

Το Royal Revolt είναι το αντίθετο των Tower Defense Games. Εδώ η δουλειά σας είναι να γκρεμίσετε ότι σας στέκεται εμπόδιο και να ξεφορτωθείτε τα κύματα των εχθρών για να ρίξετε ένα ένα τα κάστρα μέχρι να επιστρέψετε στο βασίλειο σας.

Εκτός από τον βασικό ήρωα-βασιλιά στη διάθεση σας έχετε και μια σειρά απο διαφορετικά Classes πολεμιστών που μπορείτε να κάνετε Spawn(ξιφομάχοι, τοξοβόλοι, κανόνια κ.α) αλλά και αρκετά Spells που θα σας βοηθήσουν να γκρεμίσετε και τα 58 κάστρα μέχρι την κορυφή.

Το παιχνίδι δε θα χρειαστεί πολύ ώρα για να το μάθετε αλλά είναι άκρως εθιστικό και σίγουρα θα σας κρατήσει συντροφιά αρκετές ώρες αφού ορισμένες πίστες θέλουν “πόνο” για να περαστούν.

Google Play

League Of Heroes

league of heroes

Το League Of Heroes θα σας θυμίσει σίγουρα τα παλιότερα Zelda, αφού το Gameplay του είναι αρκετά όμοιο με αυτό της ιστορικής σειρας της Nintendo.

To love-it-or-hate-it χαρακτηριστικό του παιχνιδιού δεν είναι άλλο από το ότι είναι ατέλειωτο!

Το σενάριο είναι απλά ανύπαρκτο και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να στριφογυρνάτε στα δάση του Frognest και να καθαρίζετε την περιοχή απο τα ενοχλητικά τέρατα.

Αφού κερδίσετε νομίσματα ολοκληρώνοντας τα Quest παίρνετε νέο εξοπλισμό και ξαναορμάτε στα δάση. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανεβάζετε και Level στο χαρακτήρα σας τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να “σηκώνετε” νέο εξοπλισμό.

Στο παιχνίδι υπάρχει και εναλλαγή μέρας και νύχτας, ενώ αν είστε συνδεδεμένοι στο Internet το παιχνίδι λαμβάνει τα δεδομένα για τον καιρό της περιοχής σας, και τα εμφανίζει μέσα στο παιχνίδι. Έτσι θα δείτε καταιγίδες, δυνατούς ανέμους και άλλα τέτοια ωραία!

Οι never-ending φύση του και τα πανέμορφα ολοζώντανα γραφικά του είναι δυο από τους καλύτερους λόγους που έχετε ώστε έστω να το δοκιμάσετε. Έτσι και αλλιώς δε χάνετε τίποτα, είναι δωρεάν!

http://youtu.be/CEGhxrTYcP0

Google Play

 

Heroes OF Order & Chaos.

heroes of order and chaos

Το HoOC είναι το πρώτο καθαρόαιμο MOBA game που έρχεται στο android απο τα χέρια της γνωστής και μη εξαιρετέας Gameloft.

Στο παιχνίδι θα βρείτε 30 διαφορετικούς χαρακτήρες, όλων των δυνατών κλάσεων, ο καθένας από τους οποίους έχει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

Αν έχετε παίξει έστω και ένα από τα διάσημα Moba Games(LOL,Dota, Dota II κ.α) τότε θα νιώσετε αμέσως σαν το σπίτι σας, αφού η Gameloft έχει κάνει καλή δουλειά στο να φέρει το παιχνίδι όσο πιο κοντά γίνεται στα μεγάλα αδελφάκια του.

Το κακό είναι οτι οι Server του παιχνιδιού ζορίζονται αρκετές φορές με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά συχνά εκνευριστικές αποσυνδέσεις, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα διορθώνονται.

Στα του παιχνιδιού, το Gameplay είναι αρκετά balanced με αρκετά Bugs να διορθώνονται συνεχώς. Αν θέλετε μπορείτε βέβεια να συνεργαστείτε και με φίλους σας στους 3Χ3 και 5Χ5 χάρτες του παιχνιδιού για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση.

Google Play

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo